in

Het ware verhaal over moordenaar van Wesley in Voorburg

Waarom wordt het identiteit van de dader uit het nieuws gehouden?. Is men bang voor rellen in Voorburg of , en waarom is er censuur gepleegd in de Voorburgs dagblad?. Nu hoor ik u denken ja hoor heb je weer zo´n denker!, maar ik heb even een klein onderzoekje gedaan:

We zochten op, wie is de dader van Wesley uit Voorburg. Tot mijn verbazing kwam op de eerste zoek pagina het omcirkelde antwoord Dader is Marokkaanse scholier daar wilde we meer van weten.

wesly

We klikte op de link en wat blijkt het bericht over de dader is niet meer te vinden?????

wesley-2

screenshot-194Bovenstaand stukje tekst uit het Voorburgs Dagblad is alleen nog maar op te vragen via Google-cache!!!

We hebben een telefoontje gepleegd met het Voorburgers Dagblad en de mensen op de redactie willen hier niets over kwijt of zeggen hier niets over te weten.

Vandaag melde dezelfde krant het volgende en let goed op de naam van de dader, uit het stuk dat verwijderd is blijkt de naam Antoni genoemd te worden door leerlingen van de school en zeggen dus dat deze van Marokkaanse afkomst is, deze naam komt ook voor in het stuk hieronder

Onze redactie werd vrijdagmiddag gebeld dat er iets vreselijk was gebeurd op het Corbulo College, een school in Voorburg, achter de HEMA op het Kon. Jul. Plein. Er was een 15 -jarige Hagenaar, Wesley, neergestoken door een 16 jarige Anthony uit Rijwijk. De meeste scholieren verkeerden in een shocktoestand.

Wesley werd al vaker gepest door Anthony. Ze hadden net de toets Engels gemaakt. Toen kregen die twee ruzie over pestgedrag. Toen heeft Anthony een mes gepakt en die heeft Wesley in zijn hals gestoken, wat een heel groot gat was en het bloed spoot er uit. Wesley rende naar het administratiekantoortje. Daar zakte hij ineen. Een docent droeg hem naar de directeurskamer. Daar hebben ze hem proberen te reanimeren, maar dat hielp helaas niet meer. Anthony was er met een fiets vandoor gegaan.

Medeleerlingen hebben hem proberen tegen te houden, maar hij was te sterk en ze hebben hem moeten loslaten. Maar gelukkig werd hij anderhalf uur later toch opgespoord en aangehouden. Hij zat bij een goede vriendin waar hij mee optrok. De meeste leerlingen vertelden dat hij altijd een mes bij hem droeg, die hij in zijn schoen had zitten. De meesten vonden hem een agressief persoon die weinig vrienden had. Hij had ook wel eens fietsbanden doorgesneden.

Lees verder via Stop de bankiers.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4 jaren geleden

In de jurisprudentie ECLI:NL:RBDHA:2015:4658 staat dat de dader onder begeleiding van een moeder van een vriendin van hem zich zelf had aangegeven bij de politie die bij de school zijn veroorzaakte steekpartij aan het onderzoeken was.
In de telegraaf van zaterdag 11-10-2014 staat dat die opgespoord en gearresteerd was in de McDonalds Julianaplein.
Ik heb een foto dat Anthony gekleed in legerbroek werd gearresteerd op de Prins Bernhardlaan ter hoogte van huisnummer 150.
Ook word niet beschreven de mogelijkheid dat het mes uit Anthony vestzak was gevallen en dat dat de reden was dat die het vast had.
Er staat opvallend weinig over het handelen van omstanders op de school,
Er staat nergens in de jurisprudentie en media beschreven dat het een Jongensopleiding was, en dat dat mogelijk de oorzaak van deze agressie was.

.
Antwoord aan  stef breukel
4 jaren geleden

.

Ik melde het al weken geleden maar nu RTLnieuws, Kuddo’s: Rijkswaterstaat schendt privacy duizenden leaserijders

Leugens en bedrog rondom vlucht MH17