in

HONDERDEN Israëli’s raken besmet met Covid-19 nadat ze het Pfizer / BioNTech-vaccin hebben gekregen

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

Omdat het vaccin geen onmiddellijke immuniteit biedt tegen het coronavirus, is bij meer dan tweehonderd Israëlische burgers de diagnose van de gesteld dagen nadat ze de Pfizer / BioNTech-prikken hadden gekregen, meldden lokale media.

Volgens gegevens van Channel 13 News bedroeg het aantal van degenen die ondanks vaccinatie kregen ongeveer 240 mensen.

Het Pfizer / BioNTech-vaccin, waarop de Israëlische gezondheidsautoriteiten vertrouwen, bevat geen coronavirus en kan de ontvanger niet infecteren. Maar de genetische code in het medicijn heeft tijd nodig om het immuunsysteem te trainen om de ziekte te herkennen en aan te vallen.

Het verloop van het door de VS gemaakte vaccin vereist twee . Volgens de onderzoeken neemt de immuniteit tegen Covid-19 slechts acht tot tien dagen na de eerste injectie toe en bereikt uiteindelijk 50 procent.

De tweede wordt 21 dagen na de eerste toegediend, terwijl de verklaarde immuniteit van 95 procent pas een week daarna wordt bereikt. En er is natuurlijk nog steeds een kans van vijf procent om geïnfecteerd te raken, zelfs als het vaccin zijn volle potentieel heeft bereikt.

sraëlische nieuwsuitzendingen die de cijfers rapporteerden, drongen er bij het publiek op aan waakzaam te blijven en alle voorzorgsmaatregelen van Covid-19 grondig te volgen gedurende de maand nadat de eerste injectie van het vaccin is toegediend.

De Joodse staat voert momenteel een grootschalige vaccinatiecampagne, waarbij al meer dan een miljoen mensen of bijna 12 procent van de bevolking de Pfizer / BioNTech-prik kregen. Volgens Oxford University is dat de grootste hoeveelheid per hoofd van de bevolking ter wereld. De eerste fase van het programma is gericht op het immuniseren van medici en ouderen alvorens verder te gaan naar andere categorieën.

Ongeveer een op de duizend mensen heeft milde bijwerkingen gemeld na de injectie, waaronder zwakte, duizeligheid en koorts, evenals pijn, zwelling en roodheid op de plek waar de injectie werd gegeven. Slechts enkele tientallen van hen hadden medische aandacht nodig, zei het ministerie van .

Sinds de vaccinaties op 20 december van start gingen, stierven ten minste vier mensen in kort na het krijgen van de prik, meldde de openbare omroep Kan. Het ministerie van Volksgezondheid zei echter dat drie dodelijke slachtoffers geen verband hielden met het vaccin, waarbij het vierde geval van een 88-jarige man met reeds bestaande aandoeningen momenteel wordt onderzocht.

Lees verder bij de bron: Time2wakeup

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
dep

Ierse autoriteiten geven toe dat coronavirus niet bestaat 

52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

Coronaverhaal van overheden loopt krakend vast in 2021