in

Ierse autoriteiten geven toe dat coronavirus niet bestaat 

………..

Nooit wordt hier uiteraard aandacht aan besteed in de mainstream media en het is dan ook aan journalisten uit de alternatieve hoek, om te proberen boven water te krijgen of bovenstaande klopt.

Eén van de mensen die zich hiermee bezighoudt is de Ierse journaliste Gemma O' Doherty die samen met een aantal anderen maanden geleden WOB-verzoeken heeft ingediend om een antwoord te krijgen van het Ierse Ministerie van en de HSE (Ierse nationale gezondheidsdienst) op de vraag of zij kunnen bevestigen dat het Sars-Cov-2 virus eigenlijk bestaat en geïsoleerd is in een laboratorium.

Er kwam echter geen enkel antwoord. Alle termijnen die staan voor het beantwoorden van WOB-verzoeken werden overschreden en net voor Kerst hield Gemma een livestream uitzending voor het kantoor van Tony Holohan, de Ierse Jaap van Dissel, om duidelijk te maken dat de Ierse autoriteiten de wet overtraden door niet te antwoorden op WOB-verzoeken.

Dit heeft wel geholpen want de volgende dag lag er een antwoord van de HSE op de deurmat, waarin ze niet anders konden dan bevestigen dat het Sars-CoV-2 niet bestaat.

Als wetenschappelijke standaard geldt dat een ziekteverwekker moet voldoen aan de regels zoals die zijn vastgelegd in de zogenaamde postulaten van Koch, waarover wij eerder het volgende schreven.

En voor als ze niet weten hoe je dat bestaan kunt aantonen, volgen hieronder de postulaten van Koch om ze daarbij te helpen. Let daarbij op de formulering “ziektekiemen” en dus niet de term virus. Een prion is bijvoorbeeld ook een ziektekiem waarvan inmiddels bekend is dat het een belangrijke rol speelt bij het binnendringen van cellen en het ontstaan van ziekteverschijnselen.

Kochs postulaten zijn een aantal regels (postulaten) destijds opgesteld door de Duitse arts Robert Koch om uit te kunnen maken of een bepaalde ziektekiem de oorzaak van een bepaalde ziekte is. Koch was de eerste arts die ontdekte dat één specifieke ziektekiem te maken had met één specifieke ziekte.

De postulaten zijn:

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is aan ons of 2021 het jaar van de terugkeer naar normaal wordt

HONDERDEN Israëli’s raken besmet met Covid-19 nadat ze het Pfizer / BioNTech-vaccin hebben gekregen