in

Coronaverhaal van overheden loopt krakend vast in 2021 

52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

Hoewel ze het blijven proberen en het nieuwe jaar 2021 voor hen een strijd wordt van erop of eronder, vallen er iedere dag meer gaten in het officiële verhaal.

Iedere dag opnieuw beginnen meer mensen het spel door te krijgen en wie weet is er aan het eind van dit jaar wel een nieuw Neurenberg tribunaal.

Veel doorsnee politici zijn er alleen voor het eigen gewin en zullen misschien niet eens beseffen waarvoor zij worden gebruikt. Zolang hun baantje als commissaris of burgemeester aan het eind van de politieke carrière maar op hen wacht, dan zal het hun verder worst zijn waar ze precies voor stemmen.

Dit geldt misschien ook ten dele voor de niet bijster intelligente coke snuivende psychopaat Hugo de Jonge. Deze man zal alles doen wat zijn superieuren hem opdragen. Deze zogenaamde is zo ambitieus dat hij bereid is om letterlijk over lijken te gaan om zijn doel te bereiken.

Het is een iets ander verhaal voor zijn directe baas Mark Rutte. Deze is minstens zo wreed, maar veel gevaarlijker omdat deze als doorgewinterde vrijmetselaar de echte agenda kent. Ook hij zal alles doen wat zijn superieuren van hem verlangen, alleen is deze psychopaat veel intelligenter dan Hugo en hoopt hij straks in de New World Order een hoofdrol te mogen spelen.

Het probleem waar beide bovenstaande “heren” en ook alle andere gekochte overheden mee te maken gaan krijgen zijn de enorme gaten die nu dagelijks in het coronaverhaal vallen.

We hebben gezien dat zelfs de Ierse autoriteiten nu moeten toegeven dat ze geen enkel bewijs hebben dat het -CoV-2 virus bestaat en ongetwijfeld zullen andere landen straks volgen, want niemand heeft daadwerkelijk bewijs van het bestaan van dit gevaarlijke virus.

We zien keer op keer hoe de verhalen over overvolle ziekenhuizen onderuit worden gehaald en voor wie denkt dat dit allemaal is verzonnen, hierna nog een goed voorbeeld.

Het volgende speelt zich af in het parlement van de Duitse deelstaat Baden-Würtenberg. Aan het woord is een oncoloog, Dr. Heinrich Fiechtner. Deze man is furieus over de walgelijke manier waarop de mainstream media zich lenen voor coronapropaganda en dan zeker op het gebied van overvolle ziekenhuizen. Dezelfde dramatische zwaar overdreven verhalen die ze bij ons rondspuwen.

Dr. Fiechtner waarschuwt om, wat je ook doet, niet het …..

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vaccin holocaust 02 social media

HONDERDEN Israëli’s raken besmet met Covid-19 nadat ze het Pfizer / BioNTech-vaccin hebben gekregen

1756 552 716064499 lege portemonnee enkele geldstukken in de hand 610x410

Dit jaar meer geld op je loonstrookje? Oh nee, toch niet, alweer niet!