in

Hoofd wetenschap van het WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen

dfs 300x200 1

Dat het één grote onlogische en tegenstrijdige chaos bij de WHO lijkt te zijn, is de afgelopen maanden wel duidelijk geworden.

Soumya Swaminathan, hoofd wetenschap bij de WHO, zegt nu dat er ‘geen bewijs is dat een van deze vaccins zal voorkomen dat mensen daadwerkelijk de infectie krijgen, en het daarom door kunnen geven.’

Ook na vaccinaties zullen mensen volgens haar mondkapjes moeten blijven dragen, en zullen er speciale regels voor reizen blijven bestaan.

De vaccins van Pfizer en Moderna zijn overigens niet eens getest of ze ‘besmettingen’ voorkomen. Het doel was enkel om te kijken of gevaccineerde personen minder snel en minder erg Covid symptomen zouden krijgen.

Het absolute verschil met niet gevaccineerden lag daarbij ver onder de 1%.

Binnen enkele dagen zal een andere WHO topofficial Swaminathan wel weer tegenspreken, omdat het rechtstreeks tegen de beweringen van met name Westerse regeringen ingaat dat lockdowns, social distancing, mondkapjes en vaccins toch echt heel erg ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
455555181 9bf7f6258c b new world order

Coronaminister De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

Dr. Fauci wordt gevaccineerd

Dr. Fauci wordt gevaccineerd aan linkerarm, klaagt over pijn aan de rechterarm?!