in , ,

CDC/FDA geeft schriftelijk toe dat het Coronavirus NIET bestaat

52e8d5464c54aa14ea898675c6203f78083edbed5356784c772a72 640 coronavirus

CDC 2019-Novel Coronavirus (2019) Real-Time RT-PCR Diaganostic Panel
link naar www.fda.gov (secure) ]

Ze vertellen u daar op pagina 42, Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel werd bepaald in Limiet van Detectie onderzoeken. Aangezien er geen gekwantificeerde virusisolaten van de 2019-nCoV beschikbaar waren voor CDC-gebruik op het moment dat de test werd ontwikkeld en deze studie werd uitgevoerd, werden testen die waren ontworpen voor de detectie van het 2019-nCoV-RNA getest met gekarakteriseerde voorraden van in vitro getranscribeerd RNA van volledige lengte (N-gen; GenBank-toetreding: MN908947.2) van bekende titer (RNA-kopieën/µL) verrijkt met een verdunningsmiddel bestaande uit een suspensie van menselijke A549-cellen en viraal transportmedium (VTM) om een ​​klinisch monster na te bootsen.

Wat leidt tot:
De CDC geeft toe dat er geen gegevens zijn over het natuurlijk immuunsysteem dat het biowapen overdraagt. De Centers for Disease Control (CDC) zegt dat er geen gegevens zijn over mensen die van nature immuun zijn voor het overbrengen van het virus dat COVID-19 veroorzaakt

link naar rumble.com (secure) ]

Het transcript is hier te vinden: [ link naar www.lifesitenews .com (secure) ]

De Centers for Disease Control (CDC) zegt dat het geen gegevens heeft over mensen die van nature immuun zijn en het virus dat COVID-19 veroorzaakt, overdraagt.

De federale gezondheidsdienst werd tijdens de herfst door een advocaat namens het Informed Consent Action Network gevraagd om documenten “die een gedocumenteerd geval weergeven van een persoon die:
(1) nooit een COVID-19-vaccin heeft gekregen;
(2) één keer besmet was met COVID-19, herstelde en later opnieuw besmet raakte; en
(3) SARS-CoV-2 overgedragen aan een andere persoon wanneer hij opnieuw is geïnfecteerd.”
SARS-CoV-2 is een andere naam voor het CCP-virus (Chinese Communistische Partij), dat COVID-19 veroorzaakt.
Personen die herstellen van COVID-19 worden ook wel natuurlijk immuun genoemd. In een reactie van 5 november en deze week openbaar gemaakt, zei de CDC dat het geen documenten heeft met betrekking tot het verzoek.

Wat leidt tot:
Er bestaat niet zoiets als COVID. PUNT UIT!

HET IS GEEN virus van welke soort dan ook, zelfs niet per definitie. Het IS echter per definitie een biowapen. Ga het opzoeken. Iedereen die roept of beweert dat het een “Covid”-virus is, heeft geen diepgaand onderzoek gedaan en spuugt gewoon uit wat MSM en andere mensen in stand houden.

Ook: “De prik IS GEEN VACCIN!” Het is een synthetisch chemisch niet-levend pathogeen, een mechanisch medisch hulpmiddel. De term vaccin wordt alleen gebruikt om het te sluipen onder vrijstellingen van de volksgezondheid.

Dit is een mRNA-pakket, een synthetisch chemisch niet-levend pathogeen, een mechanisch medisch apparaat, geleverd in een moleculaire verpakking van technologie die in het menselijk systeem wordt geïnjecteerd. 80% van de mensen bij wie dit is geïnjecteerd, heeft een klinische bijwerking die is veroorzaakt om ziekte te veroorzaken.

Het is ONTWORPEN OM JE ZIEK TE MAKEN! Het is een medisch hulpmiddel dat is ontworpen om het immuunsysteem te stimuleren om een ​​vreemde ziekteverwekker te worden. Als je wordt gestoken, ben je een wandelende, pratende, tikkende tijdbom.
link naar rumble.com (beveiligd) ]

Het bewijs dat deze COVID-besmetting een door de mens gemaakt biowapen is, betaald door de Amerikaanse CIA, DOD en NIH.
link naar rumble.com (secure) ]

DE (JAB) INJECTIE IS GEEN VACCIN! HET IS EEN DUIDELIJK BIO-WAPEN!
link naar rumble.com (beveiligd) ]

Ze zijn in oorlog met de menselijke bevolking. Ze schreven het letterlijk in steen (Stonehenge-Georgia Guidestones) “Om de bevolking van de mensheid onder de 500 miljoen te houden”. Ze zijn van plan ons te vermoorden door een reeks dodelijke op grafineoxide gebaseerde injecties met nanoparasieten samen met “boosterschoten” in combinatie met dodelijke virale behandelingsmethoden en medicijnen zoals MIDAZOLAM, (1 van de 3 medicijnen voor ter dood veroordeelde gevangenen om aan te overlijden) dodelijke injectie) & REMDESIVIR, (zeer dodelijk, voorheen niet goedgekeurd door de FDA) om de populatie terug te brengen tot slechts 500 miljoen en die populatie in eeuwigdurende balans met de natuur te houden, en zelfs te controleren wie zich kan voortplanten en wie niet en hoeveel kinderen ze mogen krijgen hebben door elk aspect van het leven van die mensen in een nieuwe technocratische wereld te controleren en te beperken. WIJ ZIJN ALLEMAAL DOELSTELLINGEN!

* Uit de Remdesivir-gegevens blijkt dat van de 7.960 begunstigden die Remdesivir voor Covid-19 hadden voorgeschreven, 2.058 overleden. Dat is 25,9%.
* 46% van de mensen stierf binnen 14 dagen na de behandeling met Remdesivir. De Remdesivir-behandeling werd ingesteld in Amerikaanse ziekenhuizen op aanwijzing van Dr. Anthony Fauci.
* Ernstige bijwerkingen werden gemeld bij 131 van de 532 patiënten die Remdesivir kregen. Dat is 24,6%.
link naar multidimensionalocean.wordpress.com (secure) ]

Lees verder bij de bron: BLOCKBUSTER ADMISSION! CDC/FDA admits in writing the virus does NOT exist.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Control cartoon groot

Weer complot die waarheid wordt, ‘itsme’ van ING: al je persoonlijke, bancaire en medische gegevens sinds vandaag ongevraagd in één app

eurogendfor in rotterdam actief

Het politie- en legermacht van de EU geïntroduceerd tijdens “rellen” in Rotterdam, een ‘geheime’ agenda die wordt uitgevoerd, nieuwe fase aangebroken