in , , , , ,

Het “Nieuwe COVID-19 vaccin normaal”: Professionele topsporters storten in, kinderen krijgen beroertes en hartproblemen

Research vaccin cartoon front

Wie de mediaberichten van de afgelopen maanden op de voet heeft gevolgd, herkent bij nader inzien een opvallend patroon: steeds meer topsporters storten tijdens het beoefenen van hun sport “plotseling en onverwacht” in en krijgen daarna te maken met ernstige gevolgen voor hun gezondheid.

Parallel hiermee stapelen de berichten zich op over kinderen met hartspierontstekingen, algemene hartproblemen en zelfs beroertes (!).

Een Wappie wie vermoedt dat dit te wijten is aan de effecten van de COVID-19 vaccinatie, schrijft Unser-mitteleuropa.com.

FC Bayern-speler Joschua Kimmich zal waarschijnlijk ook de berichten van zijn collega’s op de voet hebben gevolgd en daarom hebben afgezien van een COVID-19 vaccinatie (zie Frontnieuws Vaccinatietribunaal en hetze tegen profvoetballer).

Denk bijvoorbeeld aan het Europees kampioenschap van afgelopen zomer, toen de Deense voetballer Christian Eriksen op het veld in elkaar zakte en naar het ziekenhuis moest worden gebracht, waar het lange tijd onduidelijk was of hij het überhaupt zou overleven (zie Frontnieuws Hartstilstand van voetbal-ster Eriksen – hypocrisie, doofpotaffaire en ontkenning).

Hier volgt slechts een kleine selectie van “mysterieuze” gevallen uit de Europese topsport en uit de Verenigde Staten, waar ook enkele beroepssporters “plotseling” zijn overleden:

Het Nieuwe COVID 19 vaccin normaal01Het Nieuwe COVID 19 vaccin normaal02Het Nieuwe COVID 19 vaccin normaal03

VK: beroertes bij kinderen zogenaamd “normaal”

Zoals gemeld heeft de vaccinatiecommissie van de deelstaat Saksen in Duitsland het vaccinatieadvies voor de Moderna moeten “bijstellen” vanwege de verwoestende bijwerkingen na vaccinaties met het COVID-19 vaccin bij mensen onder de 30 jaar. Kinderen, adolescenten en jonge volwassenen krijgen na vaccinatie vaak last van hartziekten en hartspierontsteking.

In de VS probeert men nu deze incidenten als “normaal” te verklaren, bijvoorbeeld in artikelen over waarom ook jonge, gezonde vrouwen vaak en plotseling een hartaanval zouden kunnen krijgen. Dit heeft natuurlijk niets te maken met het COVID-19 vaccin.

Goh, wat zou het kunnen zijn? Britse krant rapporteert, “mysterieuze stijging van hartaanvallen door verstopte slagaders”

In Groot-Brittannië daarentegen probeert men de mensen wijs te maken dat beroerten bij kinderen min of meer normaal zijn en kunnen gebeuren. Zelfs op bussen is hier onlangs nog op gewezen:

Het Nieuwe COVID 19 vaccin normaal04

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7159422433 4d5a0a37d9 ongeschikt1

2 filmpjes die nogal pijnlijk duidelijk maken waarom minister Ferdinand Grapperhaus ongeschikt is

5079442

Coronacijfers zijn hetzelfde als een jaar geleden, ondanks het idiote vaccineren en er komen eindelijk excuses richting ongevaccineerden