in , , , ,

Coronaminister De Jonge onderzoekt inzet van digitaal ‘coronapaspoort’

Photo by Christian Cable

Coronaminister Hugo de Jonge heeft de Gezondheidsraad gevraagd te onderzoeken hoe een (digitaal) coronapaspoort ethisch en juridisch kan worden ingezet om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld scholen en de werkomgeving.

Op 17 december schreef De Jonge in een brief aan de Gezondheidsraad dat hij de uitslagen van coronatests ‘wil gaan inzetten’.

Mensen die zich recent hebben laten testen en een negatieve testuitslag hebben, zouden bijvoorbeeld meer bewegingsvrijheid kunnen krijgen, aldus de minister.

“Daarom wil het een laagdrempelig testprogramma uitwerken waarmee naast incidentgericht (frequent) testen ook de mogelijkheid wordt geboden om door testen toegang tot sociale en economische activiteiten te verkrijgen.

Het bij zich dragen van een – al dan niet gedigitaliseerd – ‘coronapaspoort’ zou hiervan het bewijsstuk kunnen zijn.”

Zo’n digitaal coronapaspoort zou volgens De Jonge kunnen worden ingezet bij het verstrekken van toegang tot onderwijsinstellingen, zorginstellingen zoals verpleeghuizen, werkomgeving en bijvoorbeeld ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
3 maanden geleden

Het gaat verdomme steeds verder met die smerige dictator. Wanneer komen we in opstand en maken we korte metten met dat tuig.

astrid
3 maanden geleden

Maar nee, we zijn geen dictatuur ofzo hoor, welnee, we gaan je alleen maar dwingen om medische gegevens bij je te dragen, want dat is zo’n dergelijk pasport in feite, het is en blijft nog steeds medisch geheim als je een testuitslag hebt, maakt niet uit of het posi- of negatief is, dat is iets wat alleen een GGD en je eigen huisarts behoort te weten naast jouzelf en die horen het geheim te houden.

Kees
3 maanden geleden

Het merkteken van het beest (duivel) komt er aan.

Openbaring 13:16-18
En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand of OP hun voorhoofd,
En het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van de beest of het getal van zijn naam.
Hier is wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zenhondertzesenzestig.

Neem dit teken niet, het is een ticket naar de hel.
Onze enige uitweg is geloven in Jezus Christus, Hij komt spoedig!

Johannes 3:16
Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.

1 Korinthe 15:1-4
Verder maak ik u bekend, broeders, het Evangelie, dat ik u verkondigd heb, dat u ook aangenomen hebt, waarin u ook staat,
Waardoor u ook zalig wordt, als u eraan vasthoudt zoals ik het u verkondigd heb, tenzij dat u tevergeefs geloofd hebt.
Want ik heb u ten eerste overgeleverd wat ik ook ontvangen heb, dat Christus gestorven is voor onze zonden, overeenkomstig de Schriften,
En dat Hij begraven is, en dat Hij opgewekt is op de derde dag, overeenkomstig de Schriften.

Bonus zorgmedewerkers . . . 

Hoofd wetenschap van het WHO: Geen bewijs dat Covid vaccins besmettingen voorkomen