in ,

Horen,Zien, Zwijden en graaien met de OV (bankpas)-chipkaart bij de NS

Eén bankpas waarmee u bij alle openbaar vervoersbedrijven in kunt reizen ongeacht bij welke vervoerder u deze heeft aangeschaft: dat is de OV-bankchipkaart. Zodra u saldo op uw kaart zet, kunt u reizen met bus, tram en metro.

OV-bankpas

U zet op uw OV-bankpas om te kunnen reizen, nadat u voor 7,50 aan 's (die u wel met het wettige betaalmiddel de euro mag afrekenen) de OV-bankkaart heeft aangeschaft.

Na het opwaarderen stopt u uw OV-bankpas in uw tas, voor later, als u hem nodig heeft. Uw geld staat nu op de bank, veilig opgeborgen bij firma list en bedrog die u het recht ontnamen met een wettig betaalmiddel ter plaatse te kunnen afrekenen in de trein, bus en metro.

U zet dus geld weg op een OV-bankpas, waarvan u dus op uw eigen rekening geen meer ontvangt. Dit in tegenstelling tot de verstrekker van de OV-bankpas die de rente plukt van .. voelt u hem al?

via Stop de bankiers.

Foto via Marco Raaphorst


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zorgbestuurders ‘leren’ tijdens studiereis naar Barcelona

Belastingbetaler boos maar begrip bij Kamerleden voor aankoop grond Griekse villa koning