in , , ,

Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’

Wie denkt na één prik beschermd te zijn tegen heeft het mis. Minister Hugo de Jonge Volksgezondheid spreekt inmiddels van een ‘vaccinatiefase’ met verschillende vaccinatierondes. Meerdere prikken dus.

In de Tweede zei hij: “Ik noem dat bewust de vaccinatiefase. Er wordt veel te vaak gedacht dat dat een moment is waarop het vaccin er is en dus is dan alles over, maar ik denk dat er ook nog een fase zal zijn waarbij we telkens in verschillende tranches verschillende typen vaccins voor verschillende doelgroepen geleverd zullen krijgen. Op dat moment moet je een fase door totdat je daadwerkelijk beschermd bent.”

Toen kwam het hoge woord eruit: “Weet ik zeker dat het vaccin zal slagen en wanneer het er is? Nee. Dat is natuurlijk omgeven met heel veel onzekerheden. Zijn er hoopvolle berichten op dit moment? Ja.”

Uiteindelijk moeten we allemaal

De Jonge deed ook enkele opvallende uitspraken in gesprek met het YouTube-kanaal Hallo Thuis  zorginstelling Philadelphia. Hij zei dat we waarschijnlijk eerst de mensen zullen inenten die het meest kwetsbaar zijn; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking.

“Daar beginnen we mee. En dan de rest. Maar uiteindelijk moeten we allemaal.”

Volgens Hugo de Jonge zijn er op dit …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

Milieuramp: ontbossing in Noord-Europa met 49% gestegen om de “CO2-doelstellingen” te halen!