in , , ,

Hugo de Jonge over coronavaccin: ‘Uiteindelijk moeten we allemaal’

Wie denkt na één prik beschermd te zijn tegen corona heeft het mis. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid spreekt inmiddels van een ‘vaccinatiefase’ met verschillende vaccinatierondes. Meerdere prikken dus.

In de Tweede Kamer zei hij: “Ik noem dat bewust de vaccinatiefase. Er wordt veel te vaak gedacht dat dat een moment is waarop het vaccin er is en dus is dan alles over, maar ik denk dat er ook nog een fase zal zijn waarbij we telkens in verschillende tranches verschillende typen vaccins voor verschillende doelgroepen geleverd zullen krijgen. Op dat moment moet je een fase door totdat je daadwerkelijk beschermd bent.”

Toen kwam het hoge woord eruit: “Weet ik zeker dat het vaccin zal slagen en wanneer het er is? Nee. Dat is natuurlijk omgeven met heel veel onzekerheden. Zijn er hoopvolle berichten op dit moment? Ja.”

Uiteindelijk moeten we allemaal

De Jonge deed ook enkele opvallende uitspraken in gesprek met het YouTube-kanaal Hallo Thuis van zorginstelling Philadelphia. Hij zei dat we waarschijnlijk eerst de mensen zullen inenten die het meest kwetsbaar zijn; mensen die al wat ouder zijn, mensen die andere ziekten hebben en mensen met een beperking.

“Daar beginnen we mee. En dan de rest. Maar uiteindelijk moeten we allemaal.”

Volgens Hugo de Jonge zijn er op dit …..

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
machiavelli
5 maanden geleden

..

IN HET BELANG VAN DE ECONOMIE GAAN DE OUDEREN HET EERST -EN KRIJGEN DUS EEN SPECIALE BEHANDELING

MInister de Jonge een totale misser
5 maanden geleden

Deze man is gek, is gechanteerd of kletst over iets waar hij totaal geen verstand van heeft. Of alle driie … In ieder geval is deze man voor 100 % zeker ongeschikt voor het beroep van minister. Dezae man moet zo snel mogelijk weg uit dit ambt omdat het niet verantwoord is deze man besluiten te laten nemen die de gezondheid van de gehele bevolking aan gaat.

Deze man moet eerst maar eens kijken naar de reusltaten van de gruwelijke vaccinatie experimenten door BIll Gates in Afrika.

Wilma de Jong-Schobbe
5 maanden geleden

De vieze hoogmoedswaanzinnige. Hij meent dat de bevolking achterlijk blijft, maar dan zal hij van een koude kermis thuiskomen

Vangils
5 maanden geleden

Zou zeggen beginnen bij de jonge wie weet help naar de afgrond

Margarethe
5 maanden geleden

Hij weet het wel en voert de opdracht van de elite uit, eerst de ouderen en zieken die toch alleen maar geld kosten dan de rest, hij mag ze allemaal in hemzelf spuiten, ook Billy mag ze ook hebben, voor mij niet een in mijn lijf. Ik vind ook zo erg van de kindjes in Afrika die door Bill Gates juist ziek en kreupel worden. Laat hem dat maar toedienen, voor hij het aan een ander opdringt. Statistisch tuig, maar God is overwinnaar onthoud dat.

VN erkent dat grote polio uitbraak Afrika wordt veroorzaakt door vaccin Bill Gates

Milieuramp: ontbossing in Noord-Europa met 49% gestegen om de “CO2-doelstellingen” te halen!