in ,

Idioten: Vrouw in Ohio een miljoen rijker met dank aan haar experimentele coronaprik in ‘Vax-a-Million’-loterij

De Amerikaanse staat Ohio heeft zijn eerste -miljonair. Een vrouw uit de buurt van Cincinnati won woensdag als eerste de ‘Vax-a-Million’-loterij, waar de inwoners van Ohio alleen aan kunnen meedoen als ze gevaccineerd zijn.

Een andere winnaar was een tiener uit de regio Dayton, die zijn volledige studie van de staat vergoed krijgt.

De loterij is een poging van de om de vaccinatiegraad te verhogen, meldt The Washington Post. En volgens de Republikeinse gouverneur Mike DeWine is de actie een doorslaand succes.

Met ongeveer 45 procent van de bevolking die een eerste heeft gehad, ligt Ohio onder het landelijk gemiddelde. Maar dat percentage zou volgens het gezondheidsministerie van de staat hoe dan ook lager zijn geweest als de loterij niet in het leven was geroepen.

Tot aan maandag hadden zo’n 3 miljoen inwoners zich voor de loterij ingeschreven.

Ook in andere delen van het land proberen de overheden mensen te stimuleren om een prik te laten zetten. Zo kunnen gevaccineerden in de stad Memphis een auto winnen en zijn er ook in andere staten loterijen ….

Lees verder bij de bron: AD.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zes maanden cel vanwege ‘Stop Islamisering’ spandoek

Wat is er ineens loos? Waarom wijzen opeens alle vingers naar China als schuldige aan corona uitbraak?