in , ,

Wat is er ineens loos? Waarom wijzen opeens alle vingers naar China als schuldige aan corona uitbraak?

26817120 8188159 Lab fears A laboratory leak in Wuhan is believed to have caused a 69 1586046936123 2

Het is verbazingwekkend hoe de complete mainstream wereld in slechts enkele dagen tijd bol staan van de verhalen over een ontsnapt virus uit het laboratorium in Wuhan. 

Terwijl de wereld al bakkeleiend over straat rolt en met vingers naar elkaar wijst, stijgt het dodental als gevolg van vaccinaties naar een alarmerend totaal.

We zagen de afgelopen dagen een belangrijke ommezwaai bij Dr. Anthony Fauci. Waar deze tot nu toe er altijd van overtuigd was dat het nog nooit bewezen SARS-CoV-2 virus een natuurlijke oorsprong had, zo is hij daar nu opeens niet meer zo zeker van.

Kwam het coronavirus uit een Chinees laboratorium? De wetenschappelijke wereld beantwoordde die vraag altijd met ’zeer onwaarschijnlijk’, waardoor de labtheorie in de complottenhoek belandde. Maar dr. Fauci, de Amerikaanse Jaap van Dissel, lijkt het nu niet zo zeker meer te weten.

Zo verschijnen er nu hele pagina’s in de gedrukte Telegraaf waarin uitgebreid wordt ingegaan op de vraag of het virus misschien toch per ongeluk is ontsnapt uit het laboratorium in Wuhan, of dat Chinese wetenschappers dit misschien bewust hebben losgelaten.

Ook de WHO die eerst heel terughoudend was, wil nu ook verder onderzoek naar de oorsprong van het nog nooit bewezen virus dat de complete wereld heeft veranderd.

Dan verspreiden Amerikaanse inlichtingendiensten het verhaal dat voor de uitbraak van het virus in december 2019 in Wuhan, er in november al medewerkers van het laboratorium in Wuhan waren opgenomen in het ziekenhuis met covid-achtige verschijnselen.

Verder stelt men in die artikelen dat het toch wel ongewoon is dat men er nog steeds niet in is geslaagd om de oorsprong van het virus vast te stellen, omdat dit met alle voorgaande virussen zoals SARS-CoV-1 wel gelukt is.

Kortom, er wijzen steeds meer vingers richting China als schuldige in dit hele verhaal.

Dan komt Leon de Winter in de Telegraaf in zijn column met nog een interessante invalshoek en die is dat dit alles slecht nieuws is voor Klaus Schwab en consorten.

Dit, omdat de hele theorie van de Great Reset is gebaseerd op een natuurlijk ontstaan virus als oorzaak van de huidige pandemie en dat wij deze ramp die de mensheid heeft getroffen met beide handen moeten aangrijpen om een betere, meer duurzame wereld te bouwen. Het virus is dan als het ware een soort wraakactie van moeder aarde voor de slechte manier waarop wij met haar zijn omgegaan. Dit past dan uiteraard ook weer aardig in het welbekende klimaatverhaal van hetzelfde leugenachtige kaliber.

Maar, als mocht blijken dat het virus al dan niet opzettelijk is ontsnapt uit het laboratorium in Wuhan, dan hebben wij te maken met niet alleen een megaschandaal, maar ook met een nog heel ander scenario.

Waar uiteraard ook niet over wordt gesproken is het feit dat als dit virus inderdaad is ontsnapt uit het laboratorium in Wuhan het daar terecht is gekomen via de beruchte Nederlandse zakkenvullers Ab Osterhaus en Ron Fouchier. Wie wil weten hoe dat precies in z’n werk is gegaan raden wij aan dit eerdere artikel te lezen.

Dat zijn zo de verhalen en theorieën die rondzoemen.

Dat alles wat er nu gebeurt helemaal niets te maken heeft met toeval, blijkt bijvoorbeeld alleen al uit ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d3474f5ba414f1dc8460962a3f7f1d37d8f8525771497d297cd1944b 640 corona vaccin

Idioten: Vrouw in Ohio een miljoen rijker met dank aan haar experimentele coronaprik in ‘Vax-a-Million’-loterij

Coronavirus Emoji Usa Mouth Guard  - iXimus / Pixabay

Fauci geeft financiering Wuhan-lab toe, roep om arrestatie