in ,

In NL laat het grootste deel van de bevolking zich door een kleine groep politici keer op keer bedonderen

8bcaae1abacfded084f5f6c9 640 politici1

Miljarden mensen worden in bedwang gehouden door kleine groepen van machthebbers en bezitters.

Ondanks dat de wereld het erfgoed is van alle inwoners. De opbrengsten van die wereld ook. Niemand heeft meer rechten dan andere mensen. Degenen die daar toch aanspraak op maken, hebben de regels naar hun hand gezet en gebruiken een heel arsenaal aan leugens om zo min mogelijk van hun ´bezit´af te staan en zo veel mogelijk er bij te graaien.

Hoe komt het dan dat deze kleine groepen wereldwijd de dienst nog steeds uitmaken en eigendom en opbrengsten onderling blijven verdelen?

Dat komt doordat de meerderheid van alle volkeren op aarde hen daarvoor toestemming geeft. Soms flikkert even verzet hiertegen op wanneer honderdduizenden de straat op gaan van Brazilië tot Spanje en van Bulgarije tot Portugal. Want hoe kan een kleine groep machthebbers anders macht blijven uitoefenen over miljarden medebewoners?

In NL laat het grootste deel van de bevolking zich door een kleine groep politici keer op keer bedonderen. Drie leugens springen er uit: Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
6847928112 5befdcac97 onderwijs1

Sponsering van de belastingontduiker CITO: Rekentoets in voortgezet onderwijs gaat door, ondanks slechte scores

920bd13cc75976bd 640 euro

We zijn het zat!, geldschepping uit het niets moet stoppen