in , , ,

Israël: Steeds meer infecties van gevaccineerde mensen, ook na derde dosis

Isr 0808

In Israël worden steeds meer infecties van gevaccineerde mensen vastgesteld. Ook ziekenhuisopnames en ernstige ziekten treffen relatief meer gevaccineerden dan ongevaccineerden.

Daarom zijn meer dan een half miljoen Israëliërs boven de 60 jaar al ingeënt met een derde dosis. En nu worden er ook infecties ontdekt bij de drievoudig gevaccineerden, bericht Tkp.at.

Volgens gegevens die gisteren door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn vrijgegeven, is van de ziekenhuisopnames 65% volledig gevaccineerd, 29% ongevaccineerd, 2% eenmaal gevaccineerd, 2% hersteld en 1% hersteld en gevaccineerd.

The Times of Israel schrijft dat volgens gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid die zondag door TV-zender Channel 12 News werden gerapporteerd, 14 Israëli’s met COVID-19 werden gediagnosticeerd ondanks het feit dat zij met een derde dosis COVID-19 vaccin waren ingeënt. Volgens de zender zijn twee van degenen die na de herhalingsvaccinaties zijn geïnfecteerd in het ziekenhuis opgenomen.

Elf van de 14 gevallen waren ouder dan 60 jaar, en de overige drie waren immuun-verzwakte mensen jonger dan 60 jaar, aldus het nieuwsportaal. De twee die in het ziekenhuis werden opgenomen waren ouder dan 60 jaar.

De Israëlische regering schijnt van mening te verschillen over de te nemen maatregelen in geval van een verdere toename van het aantal infecties.

Volgens verslagen op Kanalen 12 en 13 en elders had minister van Onderwijs Yifat Shasha-Biton de controverse doen oplaaien door de plannen om leerlingen op scholen te vaccineren een “misdaad” te noemen.

Zij had tijdens de kabinetsvergadering ook gezegd dat de optie van een nieuwe lockdown “van de agenda moet worden gehaald”. Dergelijke praatjes leidden tot economische instabiliteit en “de mensen vrezen voor hun bestaansmiddelen”, aldus de berichten.

“We hebben de grafieken gezien – het maakt niet uit of landen een lockdown hebben ingesteld of niet, de morbiditeitsgrafieken zien er hetzelfde uit.”

Uw digitaal groen paspoort alstublieft!

Minister van Inlichtingen Elazar Stern was het daarmee eens: “We moeten het woord ‘lockdown’ uit ons lexicon schrappen. We zorgen ervoor dat mensen onder bedreiging moeten leven.” Hamad Amar, minister in het ministerie van Financiën, wees erop dat Australië zich momenteel in zijn achtste lockdown bevindt en dat de aantallen nog steeds stijgen.

Ondertussen heeft het ministerie van Volksgezondheid zondagmorgen nieuwe cijfers bekendgemaakt waaruit blijkt dat het aantal ernstige covid-gevallen blijft stijgen: 21 nieuwe patiënten op zaterdag bracht het totaal op 348, tegen 257 op donderdag.

Het aantal Israëlische virus-sterfgevallen staat nu op 6.535, waarvan 16 in het weekeinde.

Volgens het ministerie hebben van de ruwweg 9,3 miljoen inwoners van Israël meer dan 5,8 miljoen ten minste één vaccindosis gekregen, bijna 5,4 miljoen twee vaccindoses en meer dan 420.000 een derde “booster” dosis.

Meer dan een miljoen Israëli’s die voor het vaccin in aanmerking komen, hebben volgens het Ministerie van Volksgezondheid nog geen enkele dosis gekregen.

Een interessante overweging is gemaakt door auteur Alex Berenson. In Israël hebben veel volwassenen immuniteit door infectie gekregen. De meesten zijn gevaccineerd, omdat een zeer groot deel van hen gevaccineerd is.

Dus moeten ze beschermd worden door natuurlijke immuniteit. Daarom zou de pool van gevaccineerde mensen die geïnfecteerd kunnen raken aanzienlijk kleiner moeten zijn dan het er nu naar uitziet.

Er zijn twee scenario’s voor dit:

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
massa surveillance kentekenscanners anpr sleepnet

Brave New World: De ‘onschuldige’ kentekencamera’s blijken ook wapens van de surveillancestaat

text

Bijna is de hele wereld erin getrapt: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en/of bestaan Covid-19 virus