in , , ,

Bijna is de hele wereld erin getrapt: CDC erkent na WOB verzoek geen bewijs te hebben van isolatie en/of bestaan Covid-19 virus

text

National Center for Immunization and Respiratory Disease: SARS-CoV-2 virus nog nooit uit ook maar één patiënt geïsoleerd

CDC directeur erkent op TV dat de ‘vaccins’ GEEN besmettingen voorkomen

—————————————————————————————————————————————–

Het was dus inderdaad allemaal gewoon de griep of een ander bestaand luchtwegvirus. Zo zeker kan dat nu wel gesteld worden nadat de CDC eindelijk heeft gereageerd op diverse WOB verzoeken, en erkent dat er geen bewijs kan worden gegeven van een geïsoleerd – en dus objectief aangetoond bestaand – virus dat Covid-19 zou veroorzaken.

Wat sceptici dus al ruim een jaar roepen, en wat sindsdien door politiek en media werd afgedaan als ‘nepnieuws’ en ‘desinformatie’, is nu de bevestigde waarheid: de corona crisis is in medisch opzicht één grote hoax.

Mensen die in het ziekenbuis belandden hadden en hebben hoogstwaarschijnlijk allemaal influenza en/of longontsteking. Het is daarom een puur politiek besluit geweest om onder het mom van een ‘nieuw’ luchtwegvirus de economie en vrijheid van de samenleving stapsgewijs te vernietigen om de communistische ‘Great Reset’ en ‘Agenda 2030’ mogelijk te maken.

Vorig jaar wezen we al eens op diverse FOIA (= WOB) verzoeken van de Canadese onderzoeksjournalist Christine Massey en haar team. Zij vroeg aan autoriteiten over de hele wereld om wetenschappelijk bewijs dat het SARS-CoV-2 virus uit ook maar één patiënt is geïsoleerd, en aantoonbaar de (veronderstelde) ziekte ‘Covid-19’ zou veroorzaken.

(Zie ook onze artikelen van 11-03: € 225.000 beloning uitgeloofd voor leveren bewijs van bestaan SARS-CoV-2; 11-04: ‘Laboratoria in VS kunnen in niet één van 1500 positief getesten Covid-19 vinden’‘ ( / Uit de testen op 7 universiteiten van ALLE onderzochte mensen bleek dat zij geen Covid, maar Influenza A of B hebben) en 20-12-2020: Ondanks wereldwijd 40 WOB verzoeken kan niet één autoriteit bewijs leveren van SARS-CoV-2).

Op 7 juni kwam er eindelijk een reactie (#21-01075-FOIA) van de CDC: ‘Een onderzoek van onze bestanden heeft geen documenten opgeleverd die betrekking hebben op uw verzoek.

Het National Center for Immunization and Respiratory Disease informeert specifiek dat de CDC geen enkel Covid-19 virus purificeert of isoleert op de wijze zoals de indiener beschrijft.’

Totaal ontkrachte test blijft basis Nederlands beleid

Met andere woorden: de CDC heeft het SARS-CoV-2 virus nog nooit weten te isoleren. Wetenschappelijk valt daarmee … iedere grond weg om uit te gaan van een ‘nieuw’ virus dat een ‘nieuwe’ ziekte zou veroorzaken.

Onlangs besloot de CDC al om de PCR test vanaf 1 januari 2022 te verbieden, juist omdat er geen onderscheid kan worden gemaakt met een gewone griep, en het enorme aantal valse positieven deze test sowieso volkomen onbetrouwbaar maakt.

(En toch blijft deze totaal ontkrachte test ook door de Nederlandse regering misbruikt worden voor nog meer onderdrukkende en discriminerende uitsluitingsmaatregelen en binnenkort ook nieuwe totalitaire lockdowns.)

Op de website van dr. Robert O.Young wordt gewezen op andere CDC documenten waaruit zou blijken dat onder meer ook het HPV virus, het mazelenvirus, het MERS virus, het Zika virus en het poliovirus nog nooit uit een patiënt zijn geïsoleerd en gepurificeerd (hetzelfde zou voor het HIV virus gelden). ‘De CDC verzint al tientallen jaren de wetenschap achter wereldwijde ‘pandemieën’, en gebruikt de media om massa hysterie te veroorzaken terwijl er geen pandemie bestond,’ constateert Mike ‘Natural News’ Adams dan ook.

Zika virus hoax

Ander recent voorbeeld is het Zika virus, waar wij op deze site ook aandacht aan hebben besteed. Mainstream media zaaiden angst met de bewering dat dit ‘Zika virus’ microcefalie (kleinere / misvormde schedels) bij baby’s veroorzaakt. De farmaceutische bedrijven kregen miljarden om een vaccin te ontwikkelen, maar het Zika virus bleek achteraf niets meer dan de zoveelste hype.

Sterker nog: er waren duidelijke aanwijzingen dat de geboorte afwijkingen juist door eerdere vaccins worden veroorzaakt, en een ‘virus’ valselijk de schuld kreeg om ervoor te zorgen dat de werkelijke boosdoener niet bij het publiek bekend werd.

CDC directeur erkent dat vaccins geen ‘besmettingen’ voorkomen

De complete corona hoax is uit elkaar aan het vallen nu CDC directeur dr. Rochelle Walensky op TV heeft toegegeven dat de ‘vaccins’ GEEN besmettingen voorkomen. Of er nu wel of geen besmettingen met al dan niet bestaande virussen en varianten zijn doet hier niet ter zake. Waar het om draait is dat één van de hoogste medische bazen in de VS hiermee bevestigt dat de Covid-19 ‘vaccins’ in medisch opzicht volkomen nutteloos zijn, en het ‘test/vaccinpaspoort’ niets anders is dan een bewijs van absolute blinde gehoorzaamheid aan een politieke agenda, en niet van iemands ‘immuunstatus’.

‘Spike proteïne injecties (‘prop prikken’) zijn dodelijke biologische wapens’

‘Terwijl het Covid-19 virus niets meer dan een omgelabeld verkoudheidsvirus lijkt te zijn, is het spike proteïne giftige nanodeeltje – dat nu via ‘vaccins’ wordt ingespoten – een dodelijk biologisch wapen dat in de VS werd opgestart, en met Amerikaanse belastinggeld in Wuhan werd versterkt,’ schrijft Adams.

‘Het lijkt nu duidelijk dat het doel van de Covid hysterie was om mensen massaal spike proteïne (coderende) injecties te laten accepteren, die opzettelijk valselijk als ‘vaccins’ worden bestempeld.’

‘Deze spike proteïnen veroorzaken bloedpropjes, en daarom wordt het Covid vax nu het ‘clot shot’ (de ‘prop prik’) genoemd. (Zie ook ons artikel van 14-07: Canadese arts test zijn gevaccineerde patiënten: 62% heeft nu al bloedpropjes). Ze veroorzaken ook neurologische schade, hersenbloedingen, hartaanvallen, spontane abortussen en algehele bloedvatschade, zelfs volgens het mainstream (extreem pro-vaccins) Salk Institute.’

‘Het spike proteïne werd ontwikkeld als een biowapen om een scala aan symptomen te veroorzaken die valselijk ‘Covid’ worden genoemd, dat vervolgens wordt aangegrepen om nog meer injecties met nog meer (spike) biowapens erdoor te drukken. Het Covid-19 ‘virus’ is enkel een cocktail brouwsel van verkoudheids- en herpesvirussen…

‘Iedere persoon die meewerkt is medeplichtig aan misdaden tegen de menselijkheid’

‘Het spike proteïne is een depopulatie wapen,’ vervolgt Adams. ‘Het ‘vaccin’ is een Soylent Green-achtig exterminatie/zelfmoord shot dat is verpakt als een ‘medicijn’.

De ‘pandemie’ was media hysterie bedoeld om paniek te veroorzaken, zodat de mensen massaal om een vaccin zouden roepen en geen verzet zouden bieden tegen deze ….

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Isr 0808

Israël: Steeds meer infecties van gevaccineerde mensen, ook na derde dosis

VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Dit wil je niet missen: Ook in Amerika zijn de leugens van Rutte niet onopgemerkt gebleven!