in ,

Israëlische premier Netanyahu: ELKE ZES MAANDEN nieuwe vaccinatie van 2 doses nodig

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay
Gajju_M / Pixabay

De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft de COVID-19-vaccinatiecampagne van zijn regering woensdag naar een nieuw niveau getild door de burgers te vertellen dat ze mogelijk elke zes maanden moeten worden gevaccineerd .

Tijdens een persconferentie gaf Netanyahu toe dat het Pfizer-BioNTech-vaccin dat over Israël wordt verspreid, misschien niet zo effectief is als ambtenaren lieten merken – en daarom heeft de regering 36 miljoen extra doses besteld.

“We werken eraan om nog eens 36 miljoen vaccins voor de burgers van Israël te brengen, om de gezondheid van onze burgers te waarborgen”, zei Netanyahu. ‘Ik wil uitleggen waarom. Van de vaccins die we hebben, weet niemand hoe lang ze meegaan. “

“We moeten ons voorbereiden op het ergste scenario. Het ergste scenario is dat we elk half jaar negen miljoen Israëlische burgers moeten vaccineren, twee doses ”, stelde Netanyahu.

Lees verder bij de bron: Newswars

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
If you repeat a lie often enough it becomes truth printed wall taken at daytime

DOOFPOT: Fracties mogen gespreksverslag eerst goedkeuren en passages schrappen voor openbaarmaking

Covid  Syringe Vaccination Virus  - Gajju_M / Pixabay

NL koploper: 4.576 Doden 199.213 Bijwerkingen: Europese database met ongewenste geneesmiddelen reacties voor COVID-19 “vaccins”