in ,

Ja, OMT lid en artsen verdienen bakken met geld aan corona

Terwijl de p(l)andemie de vernietigt, mensenlevens ingrijpend verandert, mensen tot zelfmoord drijft en veel ondernemers kopje onder gaan, vullen de artsen microbioloog goed hun zakken. We zeggen het maar even precies zoals het is.

De artsen-microbioloog van het Brabantse laboratorium Microvida hebben geen last van de malaise: zij kunnen de rekening van een financieel uiterst succesvol 2020 opmaken.

Microvida is het afgelopen jaar getransformeerd tot een testfabriek: dagelijks zijn er duizenden monsters van de ’en uit de regio geanalyseerd op de aanwezigheid van het . En bij elke test is het kassa voor de elf artsen die het lab bestieren. (bron)

Er is een groep artsen die ongelooflijk veel geld verdient aan de (niet werkende) PCR-test.

Arts en OMT-lid Jan Kluytmans behoort tot de veelverdieners. Dat onthult FTM. (bron)

Daarnaast is hij één van de TV-artsen geworden. Hij sloot zich aan bij de rest van de onbetrouwbare media kliek waar heel dom ongeïnformeerd Nederland naar luistert.
https://www.bndestem.nl/breda/van-anoniem-naar-bn-er-de-microbioloog-ik-hoef-geen-tv-dokter-te-worden~ab6ded1d/

Ook 10 andere artsen die zijn aangesloten bij Microvida (Medische microbiologie Brabant-Zeeland) verdienen veel geld.

300.000 euro per arts

Voor een PCR-test ontvangt Microvida 65 euro uit publieke middelen. Microvida factureert aan de GGD en de GGD krijgt weer geld van het ministerie van , Welzijn en Sport (VWS). Dat geld komt uit het zogeheten Openbare Gezondheidszorg-budget van VWS.

De microbiologen menen volgens het contract recht te hebben op het geld, ook al staat daar geen ondernemersrisico tegenover.

Vanwege de grote aantallen testen in de regio West-Brabant is de factuur voor heel 2020 naar schatting opgelopen tot zestien miljoen euro, blijkt bij navraag. De rekening van 2020 is nog niet definitief opgemaakt. (bron)

Daarvan vloeit bijna een vijfde naar een maatschap van elf vrijgevestigde artsen. Zij verhuren zichzelf aan de vier ziekenhuizen die gezamenlijk eigenaar zijn van Microvida. Volgens het contract tussen Microvida en de artsen – ingezien door Follow the Money – hebben de artsen recht op 19 procent van deze testomzet. Dat gaat dus om een bedrag van rond de drie miljoen euro. Let wel: dit zijn extra verdiensten, bovenop hun reguliere inkomen van ongeveer drie ton bruto.

Hoe de verdeling tot stand komt, is onbekend. Sommigen krijgen meer dan anderen op basis van werktijden en positie binnen de maatschap.

Artsen laten “hun geld” niet afpakken

De ziekenhuizen zijn woest en proberen de enorme geldstroom in te dammen die volgens de ziekenhuizen in geen enkele verhouding staan tot hun inspanningen.

Maar de artsen weten van geen wijken. Zij laten zich “hun geld” echt niet zomaar afpakken.

Denkt u dat deze mensen ooit zullen openbaren dat de PCR-test niet werkt? Willen deze artsen dat de coronapandemie stopt? Deze Kluytmans zit dus ook in het OMT (Outbreak Management Team). Het OMT dat samen met de Nederland leiden, op dit moment.

“Ziekenhuizen: “Al die testen zijn MASSAPRODUCTIE”

FTM en MSN nieuws:

“Bovendien zijn al die testen volgens de ziekenhuizen massaproductie. De machines geven een positieve of negatieve uitslag; daar komt weinig advies van de microbiologen aan te pas. In dit licht is het de vraag of het gerechtvaardigd is dat er voor elke test ruim twaalf euro in de zakken van de witte jassen verdwijnt.”

Hoe kunnen we in vredesnaam een eerlijk beeld krijgen wanneer we duidelijk een groep corrupte artsen in Nederland hebben? En hoe groot is die groep? Verdienen artsen nog op andere manieren geld aan deze ?

Gelekte beelden vaccinatiestrategie

Ook in de medische wereld zien we dat er aanwijzingen zijn van (grootschalige) fraude.

Dat wordt duidelijker na het zien van beeldmateriaal dat alleen is bedoeld voor artsen. Dit beeldmateriaal was alleen te zien met een unieke inlogcode voor huisartsen.

Als u de tijd neemt om dit te beluisteren dan zult u al gauw merken dat alles allang gescript is en dat de medische wereld, ook in Nederland, zelf doodziek is. De rillingen lopen over je rug.

Artsen registreren onterecht COVID als doodsoorzaak

En hoe zit het dan met huisartsen zoals Dr. A.J. van Rijn uit Alphen aan de Rijn?

Hij registreerde de vader van Marcel van Tol, die hartpatiënt was en aan een hartaanval overleed, als coronadode.

Wat zit daar achter? Is deze A.J. van Rijn ook een zwendelaar? We kunnen ….

Lees verder bij de bron: CSTV


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Petitie tegen sponsoring van EU-voorzitterschappen door Coca-Cola, BMW en andere grote bedrijven

10 Recente onderzoeken bevestigen dat het regionaal 2-6 ° C warmer was dan nu, zelfs tijdens de ijstijdperiode