in , ,

Je verzint het niet: Baas Facebook, Zuckerberg in gevecht met buren over privacy

Mark Zuckerberg, oprichter baas van Facebook, voert al jarenlang een juridisch gevecht met zijn buren. De inzet: zijn privacy.

Mails van financieel adviseurs, advocaten en zelfs van Zuckerbergs vrouw liggen inmiddels op straat en tonen aan dat het gevecht gaat over de inkijk in de slaapkamer van de steenrijke Amerikaan.
Voor 38 miljoen euro kocht Zuckerberg in 2013 vier aangrenzende huizen. Hiermee wilde hij zijn privacy veiligstellen. Vastgoedontwikkelaar Mircea Voskerician mailde een jaar daarvoor naar Zuckerberg dat hij een gigantisch huis zou gaan bouwen in de achtertuin. Het huis zou direct zicht hebben op de woning en slaapkamer van Zuckerberg. Als de facebookbaas hem zou voorstellen aan invloedrijke mensen in Silicon Valley, zou Voskerician het perceel aan hem verkopen. Zuckerberg was voor de vastgoedmakelaar de sleutel naar de machtige eliteclub van techmiljonairs.

verder via AD.nl.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Obama’s 332 pagina lange plan om het Internet te controleren (engels)

Voetbal is geen volksport meer: Sky telt 5,66 miljard euro neer voor uitzendrechten Premier League