in

Je verzint het toch niet: Per ongeluk achtergelaten ID kaart leidt naar verdachten aanslag Charlie Hebdo

3818850681 a570db1ff5 false flag1

Tekenen van een False Flag:

De drie verdachten van de aanslag in Parijs zijn bekend en gelokaliseerd, maar nog niet opgepakt. Dat meldt de Franse krant Libération. De verdachten zouden in Reims of Pantin zijn, meldt L’Union.

Het gaat om drie mannen in de leeftijd van 34, 32 en 18 jaar. De oudste twee zouden broers van elkaar zijn. De politie heeft intussen een opsporingsbericht verspreid (zie hiernaast) met de namen van de verdachten: Saïd en Chérif Kouachi en Hamyd Mourad.

‘Verdachten terroristische aanval niet opgepakt, wel gelokaliseerd’

opsporingsbericht_tts_0

Een van de twee verdachte broers werd in 2008 veroordeeld bij de ontmanteling van een Iraakse cel in Parijs. Hij zou tien jongeren hebben geronseld voor de strijd in Irak. In 2005 wilde hij naar Damascus vertrekken, maar werd hij tegengehouden.

Volgens weekblad Le Point kwam de politie ze op het spoor doordat zij hun identiteitskaart hadden laten liggen in hun vluchtauto. Ze reden na de aanslag weg in een zwarte Citroën C3, maar lieten die al snel achter. Ze vervolgden hun weg in een andere auto, maar lieten hun id-kaarten achter.

Lees verder via Stop de bankiers.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
3540861791 e114342a52 idiots1

Burgers overgeleverd aan #$% door volksvertegenwoordigers: ‘Banken en verzekeraars bepalen ziekenhuisfusies’

462544635 047f61c361 ns trein1

Een ritje ermee kost steeds meer en meer: ‘Nederlandse treinen onveilig’