in , ,

Je zou bijna gaan emigreren als je leest dat 90 ‘volwassenen’ de landelijke intocht van Sinterklaas hebben verpest

Je zou bijna gaan emigreren als je leest dat 90 ‘volwassenen' de landelijke intocht van Sinterklaas in Gouda hebben verpest.

 

Het is een schande dat er lieden zijn die hun politieke stokpaardjes berijden over de ruggen van kinderen heen. Wat een kinderfeest had moeten worden ontaardde in een ‘grimmige sfeer'.

90 idioten werden in de boeien geslagen door de .

Oorzaak van deze escalatie is dat media maar aandacht blijven besteden aan deze kwestie. Wie op een verantwoorde wijze journalistiek bedrijft, laat lieden die onzin verkondigen gewoon links liggen. Goede media zwijgen dit onderwerp dood. Dan bloedt die discussie vanzelf dood.

Hoewel de verschillende meningen inmiddels meer dan voldoende zijn gewisseld, wordt er toch iedere keer maar weer aandacht aan besteed.

Uit geen enkel wetenschappelijk onderzoek blijkt dat ‘Zwarte Piet' de of de onderdrukking van minderheid symboliseert. De viering van Sinterklaas is gewoon een traditie die behoort bij onze cultuur.

Dit laten we ons toch niet afnemen door een stelletje idioten die gewoon dood gezwegen moeten worden.

Gelukkig gebruiken de meeste mensen wel hun gezonde verstand en vieren gewoon Sinterklaas zoals het hoort, gewoon met Zwarte Piet.

Als andere mensen dat niet willen of de voorkeur geven aan een witte of paarse Piet laten ze dat dan vooral bij hun thuis doen, maar bij de centrale intochten wordt de Goed Heiligman gewoon geassisteerd door zwarte Pieten.

In wat voor een land leven we eigenlijk? Ik begin me dit zo langzamerhand af te vragen. Het is goed dat minister president Mark Rutte inmiddels afstand heeft genomen van de ordeverstoringen tijdens de intocht in Gouda.

Toch kan hij veel meer doen. De premier mag best eens constateren dat de Sinterklaas-viering behoort bij onze cultuur en dat de regering daar onverkort, inclusief zwarte Piet, aan vasthoudt.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

Foto via hans s


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

‘Bijvangsten’ (onschuldigen) fraudebestrijding worden nergens geregistreerd

Een anoniem telefoontje is tegenwoordig al genoeg voor een politie-inval