in ,

Laten we nu nog een keer de Economist (Rothschild) voorspelling bekijken

Er zijn niet alleen paragnosten die voorspellen wat wij in een nieuwe jaar kunnen verwachten, want de Rothschild mafia doet dat (zelf) ook.

Voor hen is het echter een stuk gemakkelijker omdat zij het zijn die helaas voor een groot deel nog steeds onze toekomst bepalen.

Het is ieder jaar opnieuw een puzzel en soms kom je er pas later achter wat ze precies bedoelden met de voorpagina van voor een bepaald jaar.

Afgelopen december schreven we het volgende:

We hebben de afgelopen jaren regelmatig aandacht besteed aan de voorpagina van de The Economist voor het komende jaar.

Het is een soort traditie geworden waar de elite via hun lijfblad The Economist als een soort Q broodkruimels rondstrooit die het gewone volk mag proberen te ontcijferen. Soms worden mensen ook op een dwaalspoor gezet en soms komen er heel opvallende dingen tevoorschijn.

Zoals bij de voorpagina van het jaar 2015, waarop talloze wereldleiders waren te zien en daarbij, aan de zijkant, stond een man met een fluit.

Wij schreven toen het volgende: Een ander interessant, maar ook zorgwekkend symbool wordt prominent vertoond op de voorpagina en dat is een afbeelding van de Rattenvanger van Hamelen.

Deze Rattenvanger van Hamelen is een Duitse legende over een man die zijn magische fluit gebruikte om de kinderen van de stad Hamelen weg te lokken waarna ze nooit meer terug zijn gevonden.

Op dat moment wisten wij nog niet wat het betekende, maar enige tijd later was het volkomen duidelijk:

Donald die er met zijn fluitspel in is geslaagd om het ontevreden deel van het Amerikaanse volk mee te lokken. Een meegelokte bevolking waarvoor de nabije toekomst slecht zal verlopen als de rest van het uit komt.

En nu hebben we een voorpagina voor het jaar 2020 die er als volgt uit ziet:

xxx

Een serie aaneengeschakelde woorden die prominent beginnen met Trump en eindigt met Russia.

Eigenlijk kon niemand in december precies bepalen waar het om ging, behalve misschien bepaalde woorden. We zijn nu natuurlijk een stuk verder in het jaar en een coronacrisis verder, dus misschien is het nu iets duidelijker wat ze bedoelen.

We gaan nu even een theorie volgen die zegt dat de woorden in een dusdanige volgorde staan dat ze de chronologische volgorde van de gebeurtenissen in dit jaar weergeven. We kunnen dan misschien nu nog niet alles verklaren, maar er zijn wel een aantal dingen die we wel met enige mate van zekerheid kunnen vaststellen.

Hieronder volgt een opsomming van de woorden zoals wij, insamenwerking met onze lezers, hebben kunnen ontcijferen in chronologische volgorde.

Trump 

Begin van dit jaar heel prominent aanwezig en dan vooral met betrekking tot de handelsoorlog met waar uiteindelijk een soort compromis uitkwam. Het kan ook betekenen dat Trump de catalysator is die alle belangrijke gebeurtenissen dit jaar in werking zal stellen.

Brexit

Na lang wikken en wegen hebben we inderdaad een half soort Brexit gehad dit jaar.

AI 

Waarschijnlijk om aan te geven dat ons leven steeds meer beheerst zal gaan worden door AI (kunstmatige intelligentie). In ieder geval staat dit fenomeen centraal in de plannen, gezien ook de relatie tot , en is iets wat ook bij ons bekend is.

Tokio 

Het enige wat wij op dit moment hieruit kunnen afleiden is dat de voorgenomen Olympische spelen van dit jaar gecanceld zijn vanwege corona.

Mars

Mars staat ook voor maart en dat is de maand waarin we deze hele corona crisis nu over ons heen krijgen. Mars staat ook centraal in de plannen om reizen naartoe te maken en om te koloniseren.

Climate

Voordat de coronacrisis begon was het allemaal wat de klok sloeg, maar dat verdween compleet naar de achtergrond toen het virus opdook

Xi

Xi Jinping, de president van China, het land waar het allemaal begon met het coronavirus.

Recession 

Duidelijk is dat de complete wereldeconomie als gevolg van de coronacrisis op een daverende recessie afstevent.

Bond 

Dit zou een verwijzing kunnen zijn naar het enorme bailout c.q. opkoopprogramma van de centrale banken. Dat wat zij nu kopen zijn obligaties die in het Engels een  “bond” heten.

Modi 

Dit moet nog komen en is duidelijk een verwijzing naar de Indiase premier Modi. We kunnen dus iets verwachten vanuit dat land wat een belangrijke rol zal spelen.

Expo

Zoals een lezer eerder suggereerde zou dit misschien kunnen wijzen op Expo 2020 in Dubai, maar die begint pas in oktober dit jaar. Als we de chronologische volgorde aanhouden, dan zou er eerder dit jaar iets moeten zijn met Expo. Er is ook een andere verklaring die te lezen is in een lezersbijdrage (dank!) die ook alle woorden heeft verklaard.

SDGS

Dit betekent sustainable development goals, de duurzame doelstellingen die zijn gelanceerd in 2016 toen de paus de nieuwe wereldregering installeerde.

Wij verwijzen nog maar eens naar de eerste regel van de Illuminati eed:

Een waanidee zal het zijn, op zo'n grote schaal, zo kolossaal en veelomvattend dat het hun waarneming te boven zal gaan.

Voor een gemiddeld iemand is het ook bijna niet te bevatten dat iets dat zo goed en zo nobel klinkt op een zo geraffineerde manier gebruikt zal worden dat het de overblijvende wereldbevolking voorgoed tot willoze slaaf zal degraderen.

Zo worden de 17 doelstellingen van de wereldregering uitgebeeld.un1

Beethoven

Een lezer kwam met de volgende suggestie: Alle Menschen werden Brüder, een bekende regel uit het Europese volkslied:

De melodie van het Europese volkslied komt uit de negende symfonie van Ludwig van Beethoven, gecomponeerd in 1823. De tekst erbij is de “Ode an die Freude” van Friedrich von Schiller, geschreven in 1785.

Het volkslied is niet alleen een symbool van de Europese Unie, maar ook van Europa in ruimere zin. Het gedicht “Ode an die Freude” verwoordt het ideaal van een wereld waar alle mensen als broeders leven, een ideaal waarin Schiller en Beethoven beiden geloofden.

Die doelstellingen zullen leiden tot een communistische wereld, waarin alle mensen Brüder zullen zijn, dat wil zeggen, slaven van de ……

Lees verder bij de bron: Niburu.co


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Crisis 2020 : Italië deelt kopstoot uit, EU knock out?

????This is Agenda 21 Unfolding in Front of Our Eyes — Global Totalitarian Police State