in

Leidse farmaceut levert bijna 8 miljoen coronavaccins, in november meer duidelijkheid

Nederland gaat minimaal 7,8 miljoen doses van het coronavaccin van Janssen Pharmaceutica afnemen, zodra dit vaccin wordt toegelaten tot de Europese markt. Minister Hugo de Jonge (VWS) meldt in een brief aan de Tweede Kamer dat de Europese Commissie een contract heeft gesloten met deze farmaceut uit Leiden.

Het contract met Janssen Pharmaceutica garandeert de levering van 200 miljoen doses van het vaccin voor de hele Europese Unie. Volgens de vaste verdeelsleutel heeft Nederland daarbij recht op 3,89% (7,8 miljoen doses) van de totale order. Daarnaast bevat het contract een optie voor nog eens 7,8 miljoen doses. Het vaccin van farmaceut Janssen wordt deels in Nederland ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Dit vaccin, dat naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 beschikbaar komt, vergt één injectie per persoon; bij de meeste andere vaccins zijn dat er twee.

Eerder werden door de Europese Commissie al contracten gesloten met AstraZeneca en Sanofi/GSK, beide met een omvang van 300 miljoen doses. Ook bij deze contracten krijgt Nederland 3,89% van de totale bestelling, wat neerkomt op 11,7 miljoen doses per contract. Daarnaast zijn verkennende gesprekken afgerond met drie andere farmaceuten: Curevac, Moderna en BioNTech/Pfizer. Met hen worden nu contracten uitgewerkt. Nederland heeft in totaal € 700 miljoen gereserveerd voor de aankoop van coronavaccins.

Minister Hugo de Jonge: “Goedwerkende vaccins zijn van uitzonderlijk groot belang; ze bieden een uitweg uit deze pandemie. We moeten de testfase en de toelatingsprocedure uiteraard afwachten, maar ik ben er trots op dat we mogelijk ook een vaccin van Nederlandse bodem kunnen inzetten.” Zonder tegenslagen zal het vaccin van  Janssen Pharmaceutica naar verwachting in het tweede kwartaal van 2021 beschikbaar zijn. De eerste leveringen van andere vaccins volgen mogelijk al in de eerste maanden van volgend jaar.

Zorgvuldige procedure

Elk vaccin moet een uitgebreid en zorgvuldig traject doorlopen voordat het op de markt mag worden gebracht. Op dit moment zijn er bijna 200 verschillende COVID-19 vaccins in ontwikkeling. Hiervan zijn er nu zo’n 40 die klinisch worden getest. Na het vaccinonderzoek oordeelt het  Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) over de veiligheid, kwaliteit en effectiviteit.

Hierbij gelden dezelfde criteria als bij andere vaccinbeoordelingen. EMA is onlangs al gestart met de beoordeling (‘rolling review’) van de vaccins van AstraZeneca en BioNtech/Pfizer. Na afronding van dit proces is het uiteindelijk de Europese Commissie die besluit over de toelating.

Vaccinatiestrategie

Wanneer er precies gestart kan worden met vaccineren hangt mede af van de klinische tests en de beoordeling door EMA. Zeker is dat niet alle kandidaat-vaccins tegelijkertijd en direct in grote hoeveelheden op de markt komen.

De voorraad zal daarom in de eerste fase nog beperkt zijn. Het RIVM is al gestart met voorbereidingen ten aanzien van opslag, distributie, registratie en uitvoering van de vaccinatie, ook in de Caribische delen van het Koninkrijk. Met GGD’en en huisartsen wordt bovendien gesproken over het vaccineren van specifieke doelgroepen.

De Gezondheidsraad komt in november met een advies over de COVID-19-vaccinatie en de prioritering van verschillende doelgroepen. Op basis van dit advies neemt het kabinet een besluit over wie wanneer in aanmerking komt voor vaccinatie.

Lees verder bij de bron: Rijksoverheid.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
4 maanden geleden

En DAN worden we verplicht te vaccineren. Die vuile satanisten zullen niet ophouden voordat we allemaal vernietigd zijn. Dat ze sowieso zelf eerst maar eens dat gif in laten spuiten.

ALS UW LEVEN U LIEF IS: LAAT U NIET VACCINEREN !!!
4 maanden geleden

Ten eerste is het CV een heel mild virus dat uitstekend bestreden kan worden met eenvoudige middelen.
In het begin zijn slachtoffers gevallen toen mensen werden beademd wat bleek niet goed te werken door de aard van het virus. Behandeling met zuurstof en HCQ (hydroxychloroquine) en Zink geven zeer goede resultaten.
Uiteindelijk is de conclusie dat het virus alleen potentieel gevaarlijk is voor ouderen (mensen ouder 70 jaar).
Het recentelijk genoemde cijfer voor de overlevingskans voor alle mensen die de ziekte hebben
opgelopen is 99,75 %. Anders gezegd: de sterfte is zo laag dat alle maatregelen die de regering in NL heeft getroffen (en ook andere landen behalve Zweden) volkomen overbodig zijn geweest.
Daarentegen is de financiele schade gigantisch.
Als men maatregelen wil treffen dan doe je dat uitsluitend bij mensen die een hogere kans lopen om ziek te worden – dus bij ouderen. Je gaat niet een samenleving lam leggen. Hier wordt een heel vreemd spel gespeeld.

De zogenaamde tweede golf is door de regering verzonnen omdat “het feestje blijkbaar te snel over was”.
Er is zoals een ieder kan constateren geen sprake van een explosie. Wat hier gaande is is terreur.
Mensen worden bang gemaakt.

Maar het is duidelijk waarom de twee golf nodig was. De pharma industrie rook geld en zag de buit bijna wegslippen !!!!! Een kind begrijpt dat met de effectieve behandeling met eenvoudige medicijnen er geen enkele reden is om te vaccineren. Zeker niet als er risico’s aan verbonden zijn – en die zijn er.
Want waarom onttrekt de pharma industrie zich al op voorhand aan iedere verantwoordelijkheid, wat in de praktijk betekent dat de burgers van de landen opdraaien voor de schade en mogelijke claims terwijl de winsten naar de pharma industrie vloeien. Dit is niets minder dan top criminaliteit. Zeker als sprake is van injectie met RNA (Maderna).

Los daar van is het totaal onverantwoord om nu met vaccins uit te komen en mensen te vaccineren tenzij je mensen wilt beschadigen cq vermoorden. De ervaringen met vaccinatie bij het varkens virus staan nog helder voor de geest. Aan iedereen het dringend advies: ALS UW LEVEN U LIEF IS: LAAT U NIET VACCINEREN !!!
EN ZEKER NIET UW KINDEREN, WANT ZIJ ZIJN MOGELIJK VOOR HET LEVEN KAPOT.

Dat de NL overheid zo actief met vaccins bezig is, is een zeer veeg teken en is hoogst verontrustend.
Persoonlijk heb ik geen enkel vertrouwen in deze overheid.

Bekijk vooral onderstaande link van Dr Reiner Fuellmich die zeer goed bekend is met de juridische afwegingen in Duitsland en zijn kontackten met de VS :

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/10/reader-kangaroo-first-court-case-for.html#more

Shadow1100
4 maanden geleden

Corona is de ultieme natte droom van D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen €Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Nog niet alle oudjes dood? Nee, er komt nog een (ongetest) vaccin!
Met die vaccinaties wil men de “zwakkeren beschermen” door ze “preventief te ruimen”.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
Dan komt er ook nog een kapitaal aan erfbelasting aan voor “onze” roverheid.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs. “Dit is een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
“De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

NORG (06.10’20) In verpleeghuis De Omloop in het Drentse Norg is de helft van de bewoners overleden aan corona. Dat gebeurde in slechts tweeënhalve week tijd na de eerste besmetting 19 september

AMSTERDAM (18.09’20) Het RIVM heeft een belangrijk advies over mondmaskers in de ouderenzorg stilzwijgend ingetrokken. Dat blijkt na vragen van Nieuwsuur. De bewering van het ministerie van Volksgezondheid dat de richtlijnen alleen maar gebaseerd waren op medisch advies en veiligheid klopt niet. Schaarste speelde wel degelijk een rol, aldus het programma.

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond (met een kapje) snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

‘Noodwet’ passeert Kamer – verantwoordelijkheid nu nul

Boris Johnson: nooit meer terug naar oude normaal, maar totale reset