in

Let op: Schandaalvaccin van AstraZeneca verandert van naam naar Vaxzevria

Het van AstraZeneca is onlangs in opspraak geraakt nadat mensen die ermee waren geïnjecteerd ernstige bloedstolsels hadden gekregen.

Naar aanleiding van de media-aandacht wijzigt de fabrikant van het serum nu de naam van het vaccin. Dit is aangekondigd door het Zweedse Bureau voor Medische Producten.

In verschillende landen is de met het vaccin van AstraZeneca opgeschort na meldingen van ernstige in de vorm van bloedstolsels.

heeft het stopzetten van de vaccinatie gecanceld en loopt nu voorop met het hervatten van de vaccinatie. In tegenstelling tot wat andere beoordelaars beweren, nemen de verantwoordelijke autoriteiten in Nederland de waarschuwingen licht op.

Voor AstraZeneca is de negatieve media-aandacht ook slechte publiciteit geweest. Om verdere schade aan de reputatie van het bedrijf te voorkomen, verandert het nu de naam van zijn vaccin in Vaxzevria in verband met de herlancering.

Verzoek om naamswijziging via een versnelde procedure

Dergelijke naamsveranderingen moeten ….

Lees verder bij de bron: Frontnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Engeland: ‘Miskramen schieten met 366% omhoog in zes weken als gevolg van Covid-vaccins’

Ondertussen in Zweden (geen lockdown): ‘Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat’