in

‘Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben’

ArtTower / Pixabay

‘Nee, het stormt niet. In elk geval niet buiten. Er klettert geen regen door de straten van Rotterdam-Zuid. In mijn klas stormt het als een malle. Dat wil zeggen dat de groep zich aan het vormen is.

De pikorde moet worden bepaald. Wie is de baas? Wie is de loopjongen?

Elke dag zet ik alle zeilen bij. Met andere woorden: Ik voorkom dat er stoelen door de klas gaan. Ik los scheldpartijen op. Ik voorkom dat Alfred en Mohamed elkaar het ziekenhuis in trappen. Gewoon, door er tussen te staan.

Dat het gestrekte been van Alfred mij op mijn enkels raakt, neem ik voor lief. Of op zijn minst, ik ben eraan gewend geraakt. Het is normaal. Ik kijk er simpelweg niet meer van op.

Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben. Of wijf. Kankerwijf. Ik moet vooral doodgaan. Bij voorkeur zo snel mogelijk. Als het even kan dan ook graag aan kanker.

Drie jongens vechten elkaar door de klas. Ze belanden plots achter mijn bureau. Ik schrik. Ik hef mijn arm op en duw. Ja, ik duw. Een paar dagen later zal blijken dat ik bij het schoolhoofd moet ….

Lees verder bij de bron: De Havenloods


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Zolang we dat satansgebroed blijven binnenhalen en bij onze kinderen in de klas laten zal het van kwaad tot erger gaan. Zelfs de leerkrachten moeten zich door dat tuig laten discrimineren, manipuleren, intimideren en mishandelen. Waarom doet de regering en sowieso de schoolleiding hier niets tegen?

Rob de Jong
1 jaar geleden

wij hebben een regering van watjes en optreden mag niet je mag met de vinger wijzen en foei zeggen , dit slappe wollen truien beleid moet worden veranderd

Door Jeffrey Epstein’s broer ingeschakelde autopsie dokter: Moord!

Psychische klachten onder jongeren afgelopen 10 jaar fors toegenomen