in

‘Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben’

ArtTower / Pixabay

‘Nee, het stormt niet. In elk geval niet buiten. Er klettert geen regen door de straten van -Zuid. In mijn klas stormt het als een malle. Dat wil zeggen dat de groep zich aan het vormen is.

De pikorde moet worden bepaald. Wie is de baas? Wie is de loopjongen?

Elke dag zet ik alle zeilen bij. Met andere woorden: Ik voorkom dat er stoelen door de klas gaan. Ik los scheldpartijen op. Ik voorkom dat Alfred en Mohamed elkaar het in trappen. Gewoon, door er tussen te staan.

Dat het gestrekte been van Alfred mij op mijn enkels raakt, neem ik voor lief. Of op zijn minst, ik ben eraan gewend geraakt. Het is normaal. Ik kijk er simpelweg niet meer van op.

Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben. Of wijf. Kankerwijf. Ik moet vooral doodgaan. Bij voorkeur zo snel mogelijk. Als het even kan dan ook graag aan .

Drie jongens vechten elkaar door de klas. Ze belanden plots achter mijn bureau. Ik schrik. Ik hef mijn arm op en duw. Ja, ik duw. Een paar dagen later zal blijken dat ik bij het schoolhoofd moet ….

Lees verder bij de bron: De Havenloods


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Door Jeffrey Epstein’s broer ingeschakelde autopsie dokter: Moord!

Psychische klachten onder jongeren afgelopen 10 jaar fors toegenomen