in ,

Door Jeffrey Epstein’s broer ingeschakelde autopsie dokter: Moord!

1 Epstein 3

Miljonair pedofiel en insider Jeffery Epstein werd vermoord in zijn gevangeniscel, zijn autopsie resultaten bewijzen dat. En heeft zich dus niet verhangen met toiletpapier!

Dat is volgens de beroemde forensisch patholoog Dr. Michael Baden, die Epstein's autopsie observeerde op verzoek van de familie van de overleden pedofiel.

Op dinsdag kwam hij naar voren en vertelde Fox News “Fox & Friends” dat al het bewijsmateriaal wijst op moord.

Baden zei de bevindingen van de autopsie gemakkelijker worden verklaard door moord door wurging, niet als door het hangen.

Specifiek, merkte de arts op dat Epstein twee breuken op de rechterkant en de linkerkant van zijn keel bij zijn Adamsappel, en een breuk op een klein been net boven zijn Adamsappel had.

“Deze drie breuken zijn uiterst ongebruikelijk bij zelfmoord en komen veel vaker voor bij moord door (ver)wurging”, vertelde Baden aan Fox News. Die breuken zijn zo zeldzaam (behalve in geval van moord) dat de legendarische arts zei dat hij het nog nooit eerder had ….

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jongeren 1572502936

366 duizend (!) jongeren met jeugdzorg in 1e halfjaar 2019

leraren 1572505149

‘Meerdere keren per dag krijg ik te horen dat ik een kankerjuf ben’