in

Migrantentransport gaat weer van start! Sea-Watch 3 zet koers naar Libië en een nieuwe boot Sea-Watch 4

Screenshot Twitter

Hoewel de migrantentransportmissies van NGO’s meer dan twee maanden stil lagen, is de eerste missie inmiddels weer van start. Afgelopen zaterdag voer de ‘Sea-Watch 3’ weg uit de havenplaats Messina op Sicilië.

Inmiddels is de boot aangekomen voor de kust van Libië (zoals hier te zien is). Tegelijkertijd maakt een nieuwe boot, de Sea-Watch 4, zich ook klaar om te vertrekken.

Vanwege het coronavirus lag de migrantentransport van NGO’s tijdelijk stil. Naast het feit dat landen hun havens sloten, legde Italië ook twee NGO-schepen aan de ketting. Hierover ontstond enige commotie.

Het coronavirus had in zijn geheel een positieve invloed op de inperking van mensensmokkel. Door het sluiten van de interne grenzen in Europa, leek de illegale migratie enorm af te nemen. De verwachting was hierbij wel dat de illegale migratie weer zou starten als de grenzen opengingen.

Lees verder bij de bron: sceptr.net


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
8 maanden geleden

Het is toch Godgeklaagd met die EU criminelen. De eigen bevolking wordt gevangen gehouden in eigen huis en moet overal weer veel meer voor gaan betalen zodat ze straks allemaal onder de armoedegrens zitten en die parasieten kunnen weer komen en krijgen alle luxe, die ons wordt afgenomen.

De tijd van leidzaam toezien is voorbij !!
8 maanden geleden

Schrijf de eigenaren van dit schip en de NGO’s (die geen enkele bevoegdheid hebben tot deze handelingen) aan en stel ze hoofdelijk aansprakelijk voor alle gevolgschade …
Een soortgelijke brief kan ook uit naar de EU mocht die van mening zijn dat er nog voldoende plaats is in Europa maar die de kosten bij de burgers legt die zij niet vertegenwoordigen (want het is een niet-democratische orgaan).

Ter verduidelijking: NGO = Non Governmental Organsation

scherpschutter1943
8 maanden geleden

Het moet toch mogelijk deze schepen in de haven tot zinken te brengen. Het kan ook in open zee wat het voordeel heeft dat ook de bemanning onder water komt te staan.

Black Lives Matter? De hypocrisie van de Black Lives Matter beweging …

Politie onderzoekt mogelijke mishandeling en marteling hond door agenten in Duiven