in ,

Minister krijgt gelijk: Westland kan hoog of laag springen, islamitische basisschool moet er komen

kalhh / Pixabay

De gemeente Westland krijgt opnieuw de kous op de kop bij de hoogste bestuursrechter: de islamschool in Westland moet er komen.

Minister Slob van onderwijs heeft volgens de Raad van State de onwillige gemeenteraad terecht gepasseerd.

Directeur Abdelkader Maas is ‘bijzonder verheugd’ met de uitspraak van de Raad van State van vanmorgen.

Hij hoopt snel met de gemeente om de tafel ten kunnen om volgend jaar augustus zijn islamitische basisschool te kunnen openen.

Een meerderheid van de gemeenteraad wil niet dat er een islamitische basisschool in de gemeente Westland komt, tegen het eigen gemeentebestuur in.

Volgens de meerderheid, aangevoerd door Peter Duijsens van Westland Verstand, is er in Westland geen draagvlak voor een islamitische basisschool. De Raad van State daarentegen wijst op de vrijheid van onderwijs.

De Raad heeft al meerdere keren geoordeeld dat die school er moet komen.

Minister Slob van Onderwijs werd door de Raad van State zelfs opgedragen de komst van de islamitische basisschool Yunus Emre in Westland door te drukken, wat hij in juli ook deed.

De gemeenteraad bleef  ….

Lees verder bij de bron: Omroep West


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Misschien wil de overheid nu eindelijk eens opening van zaken geven wat er in Nederland sinds zo’n 20 jaar aan de hand is? Ik kan Rutte niet anders zien als een landverrader. De overheid is er voor de burgers en niet andersom. De burgers geven dagelijks aan niet gelukkig te zijn met de besluiten van de overheid en van de EU, maar de overheid denkt dat zij blijkbaar haar gang kan gaan.
Een Juckers spreekt openlijk over steeds meer bevoegdheden naar de EU te halen zolang burgers niet protesteren. Dan weet je toch dat er iets heel erg fout gaat ! Een Timmermans in de EU is totaal incompetent. Hoe is het mogelijk dat deze figuur op deze plaats wordt afgevaardigd?

Van het meer partijstelsel dat wij uit het verleden in NL kennen is niets over. Met uitzondering van de FVD en PVV is alles een verraderlijke kliek.
De massa immigratie van moslims uit Afrika is de druppel die de emmer deed overlopen. De ervaringen uit het verleden zijn zeer negatief en het is niet voor niets dat burgers massaal tegen immigratie zijn. Moslims zullen nooit integreren in de Westerse samenleving Toch gaat de overheid gewoon zijn gang alsof er niets aan de hand is. Die burgers hebben inmiddels voor 100 % gelijk gekregen nu gevangenissen vol zitten met migranten. Meisjes en vrouwen kunnen niet eens over straat. Dat hebben we in geen honderden jaren meegemaakt.

Burgers horen en lezen over de satanische Nieuwe Wereld Orde waar Bush Sr in 1990 over sprak en het lijkt er op dat deze fascistische wereldregering ook Nederland en de EU in zijn greep heeft. En dat alles zonder steun van de burgers die in grote getale hun ontevredenheid uiten. Het beleid van krachten achter de schermen lijkt er op gericht om onder andere door massa immigratie maximale chaos cultureel en financieel chaos te scheppen zodat een wereldregering van criminele banken en multinationals zich kan opwerpen. In de VS is Trump hard bezig de Deep State te ontmaskeren en het lijkt er heel sterk op dat wij in de EU ook een Deep State hebben van satanisten ….

Het worden zeer heftige tijden. Wordt wakker mensen en kom in actie.

Vangils
1 jaar geleden

Nederland moslim land duurtijd 20 jaar?

Frans Keulemans
1 jaar geleden

Moslims terug naar hun moslim landen we hebben hun geloof niet nodig zeker niet hoe ze vrouwen behandelen en hun geloof ondersteund moordenaars

Rode buurt bewoner
7 maanden geleden

Heel Westland word verpest de overlast is vreselijk door deze onopvoedbare personen . Ze terorriseren de kleintjes in de buurt houden speeltuin bezet dreigen constant .

Ik heb de politie al een paar keer gebeld maar die doet niet veel .

Het was rustig tot er een buurvrouw met sluiers in de buurt kwam wonen er is heel veel paniek.

Dit soort mensen vinden het normaal om hun kinderen aan hun lot te laten.

Het verschil is zo groot van de standaard opvoeding

Ik ga de gevangenis een van deze dagen want ik weiger Naar je Tievus Allah Regels te Luisteren Ik trap je Allah en je mohammed te tievus in .Allah heeft gezegd je moet zo doen mohammed heeft gezegd je moet dit doen. Word allemaal tegen kinderen gezegd die rustig buitenspelen .

Kijk die smeerlappen in de rode buurt .

Ze betasten meisjes ook in de Hoofdstraat .

Het gaat pas leuk worden als een marrokaan word doodgeschoten midden in de hoofdstraat .
Marokkanen kunnen hun handen niet thuishouden vooral niet als het een andere ras als hun is .

Als een marokkaan aan mij dochters kom ik snij zijn tong en stop het in ze vader reet daarna bel ik politie !!!!!

Oja en Politie Westland Zijn Zeer bang voor marokkanen Daarom De Hele rode buurt gaat bij elkaar komen .Over dit soort smerige tuig .

zieke mensen met een zieke geest .En je kan dit nog geen eens een geloof noemen.

Groene stroom blijkt grijs, Nederlander keihard bedrogen

Brussel komt met 30 nieuwe ingrijpende wetsvoorstellen