in

Mondmasker verzwakt het immuunsysteem en maakt ons vatbaar voor ziekten

Rachid A Buttar: Ze willen een tweede golf creëren en plannen dit al een tijdje. Maar we hebben het
nu niet over Covid 19. Er zijn drie ontwikkelingen die ze hiervoor gaan gebruiken.
 
1) Verplichten van mondmaskers
Als je een mondmasker draagt, adem je je eigen CO2 weer in. Je lichaam wordt dan
hypoxisch*.
 
Hypoxie* is een aandoening waarbij het lichaam of een lichaamsdeel een tekort aan
zuurstof in de weefsels heeft.
 
Omdat mensen via het masker zuurstof naar binnen moeten zuigen, krijgt het lichaam minder zuurstof en raakt het in een stress. Dit is fysieke stress en die is op zich al heel schadelijk. Maar door het dragen van een mondmasker ontstaat er ook nog eens emotionele en geestelijk stress.
Een mondmasker zorgt ervoor dat het lichaam in een “sympathicomimetische” toestand komt. Dit is een stress toestand, een vecht en vlucht reactie. Dit wil zeggen, dat de cortisolwaarde enorm stijgt. Maar te veel cortisol onderdrukt het immuunsysteem en daarmee daalt de lymfocytenpopulatie.
Dit betekent, dat je nu vatbaar bent voor welke ziekteverwerker dan ook… bacterie, virus, schimmel, enz.
Wat ik je ook nog moet vertellen, is dat de componenten die je via een mondmasker inademt toxisch zijn.
Mensen die sterven aan Covid 19 blijken een hypoxisch letsel te hebben. Nog preciezer: ze hebben een histotoxisch hypoxisch letsel. Zo wordt het in de medische literatuur genoemd. Dit letsel ontstaat door vergiftiging van de longen. Het masker bestaat uit verschillende componenten, zoals plastic en propyleen. Als je door het masker ademt, worden deze componenten vochtig.
De vochtigheid breekt de componenten af en je ademt deze giftige stoffen in, waardoor het immuunsysteem nog gevoeliger wordt. En dit was dan alleen nog het mondmasker… Want nu kom je buiten je huis… Je bent angstig, omdat je niet weet of je ziek zult worden. Je financiën krijgen een klap, je emoties krijgen een klap. De overheid houdt je weg van je sociale netwerk en je familie.
Dus door het dragen van het mondmasker is je immuunsysteem al verzwakt en dan krijg je er deze emotionele stress nog eens bij. Want sociaal contact is heel belangrijk voor een gezond bestaan.
2) 5G
5G heeft niets met Covid 19 te maken, maar heeft wel een enorme impact op ons immuunsysteem. De gsm’s van nu hebben waarschijnlijk zo’n 500 tot 900 hertz, tot misschien 1500 hertz. Als de nieuwe technologie helemaal uitgerold is, wordt dat iets van zo’n 30 tot 300 gigahertz. 1 gigahertz is een miljard hertz. Het gaat dus over 30 tot 300 miljard hertz.
De 2000 wetenschappelijke artikelen over gedane onderzoeken tonen aan, dat 1,8 gigahertz al kanker kan veroorzaken aan het hart (komt heel zelden voor), hersenkanker, kanker in de bijnieren en andere neurologische complicaties. Maar ze gaan nu zo’n 30 tot 300 miljard hertz uitrollen. Weet je wat dit betekent? Om al die ziekten te krijgen, hoef je je gsm niet vast te houden. Het zijn de zendmasten die deze ziekten kunnen veroorzaken.
3) Vaccinaties
Als mensen ziek worden, gaan ze massaal om een vaccinatie vragen. Zo’n vaccinatie is nog het grootste gevaar. Mensen zullen eraan sterven. Dus ik herhaal ze nog eens. Er zijn:
-stress kwesties,
-5G die het immuunsysteem verzwakt
-vaccinaties.
Deze drie ontwikkelingen zorgen er samen voor, dat veel mensen zullen sterven. Als mensen massaal ziek worden en sterven, misbruiken ze dit om te kunnen zeggen:

Lees verder bij de bron: Gezondwereldnieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma de Jong-Schobbe
4 maanden geleden

Ze willen en zullen ons, koste wat het kost, allemaal vermoorden. Laten wij dit toe? Ik in ieder geval niet.

Ikkuh
4 maanden geleden

Lekker geloofwaardig stukje dit… NOT

Online privacy is straks alleen weggelegd voor de rijken

Duitse publieke omroep: Ja, we hebben corona overdreven