in ,

mRNA-vaccins, DNA, eiwitsynthese: Programmeerbaar besturingssysteem?

4996229367 e1e2cd743c bill gates1

In januari 2020 kreeg een weinig bekend bedrijf genaamd Moderna toegang tot de genomische sequenties van -CoV-2-isolaten. Deze sequenties werden snel gebruikt om mRNA-1273 te ontwikkelen, een mRNA-vaccin dat codeert voor SARS-CoV-2-spike-eiwitten in menselijke cellen.

De technologie is experimenteel en relatief nieuw, maar is al een aantal jaren bestudeerd, zodat het mogelijk kan worden gebruikt tegen een opkomende .

De opkomst van een nieuw beta-coronavirus met verbeterde gain-of-function-eigenschappen (covid-19), biedt Moderna de perfecte gelegenheid om te experimenteren met menselijk met behulp van het mRNA-platform, waardoor een verraderlijk portaal naar transhumanisme wordt geopend en de voorwaarden worden gecreëerd voor eeuwige menselijke afhankelijkheid van mRNA-technologie voor optimale cellulaire processen en immuunfunctie.

Microsoft bevestigde dat ze complex gedrag kunnen programmeren met behulp van DNA, wat ertoe aanzette te investeren in mRNA-technologie

In 2016 bevestigde Microsoft dat ze ‘complex gedrag konden programmeren met behulp van DNA'. Dr. Andrew Phillips, hoofd bio-computation bij Microsoft Research, zei dat DNA zeer programmeerbaar is, net als een computer. In 2009 bracht Microsoft Research controversieel onderzoek uit waarin werd beschreven hoe DNA-circuits kunnen worden geprogrammeerd. Deze programma's kunnen met behulp van DNA-moleculen een reeks complexe gedragingen overbrengen. “Stel je een biologische computer voor die in een levende cel werkt”, merkte dr. Phillips op.

Dr. Neil Dalchau, een Microsoft Research-wetenschapper, zei dat het bedrijf werkt aan een manier om “DNA als programmeerbaar materiaal te gebruiken”. Hij schreef dat het hun grootste uitdaging is om uit te zoeken hoe automatisch een diagnose kan worden gesteld in cellen. Met een nauwgezet cellulair bewakingssysteem zou de technologie kunnen worden gebruikt om in realtime te diagnosticeren wat de cel nodig heeft, de operaties automatisch te kapen en nieuwe instructies door te geven. Dit systeem zou vergelijkbaar zijn met een draadloze afstandsbediening die menselijke cellen zou kunnen exploiteren. Dr. Dalchau zei dat de technologie ook in staat zou zijn om “de dood te veroorzaken” van specifieke cellen. Microsoft heeft zwaar geïnvesteerd in dit controversiële onderzoek en de ontwikkeling van een systeem van fysiologische controle in de mens dat moleculaire informatie detecteert, analyseert en controleert.

In 2015 werkte Merck samen met Moderna voor $ 100 miljoen om nieuwe mRNA-vaccins te ontwikkelen voor vier gerichte en niet openbaar gemaakte virussen. Het gemodificeerde mRNA verandert menselijk DNA in een programmeerbaar besturingssysteem, dat de cellulaire machinerie van het lichaam instrueert om bijna elk interessant eiwit te produceren, inclusief antilichamen. In 2016 ontving Moderna een ​​van 20 miljoen van de Bill & Melinda Gates Foundation om een ​​nieuw op mRNA gebaseerd antilichaamtherapeutisch middel te ontwikkelen dat gericht is op het voorkomen van een hiv-infectie. In maart 2019 ontving Moderna nog een subsidie ​​van Bill Gates om de haalbaarheid te beoordelen van mRNA-technologie om antilichaamcombinaties af te leveren om de impact van neonatale sepsis te verminderen. Nu trekt de Bill Gates Foundation nog eens $ 250 miljoen uit om deze experimenten te laten slagen.

Met de agressieve financiering van mRNA-technologie sinds 2009 en met de plotselinge opkomst van mRNA-vaccins, wordt het duidelijk hoe globalisten zoals Bill Gates en Microsoft menselijk DNA gaan programmeren en mensen van binnenuit controleren. Het is ook duidelijk waarom dr. Anthony Fauci (een bondgenoot van Bill Gates) er alles aan doet om mensen op te sluiten en mensen te dwingen de nieuwe vaccins te aanbidden en over hun immuunsysteem te geloven. Fauci en Gates hebben beide geïnvesteerd in Moderna, de toonaangevende ontwikkelaar achter het nieuwe mRNA-vaccin-experiment. Moderna geeft openlijk toe dat mRNA “een informatiemolecuul” is en heeft de technologie zelfs als handelsmerk aangemerkt als het “mRNA-besturingssysteem”. Er is een goed gefinancierde, onverklaarbare samenzwering om de bevolking afhankelijk te maken van deze experimentele technologie.

Moderna mRNA-vaccins die worden gebruikt als een manipulatief hulpmiddel om te experimenteren met menselijk DNA en om menselijke cellen te programmeren

Moderna zal niet stoppen met experimenteren met menselijk DNA nadat SARS-Co-V-2 onder controle is bevonden. Het mRNA-platform wordt opgezet als een afhankelijkheidssysteem dat moleculaire informatie controleert voor een breed scala aan virusfamilies en om updates voor coronavirus-spike-eiwitten te inoculeren.

Mensen die zwichten voor mRNA-vaccins zullen updates van hun cellen moeten ontvangen om hun immuunsysteem aan hun omgeving aan te passen. Mensen zullen worden bestuurd door deze technologie en hun fysiologische processen zullen afhankelijk worden van updates om hun immuunsysteem te laten functioneren, zodat ze in leven kunnen blijven in de 21e eeuw. Dit platform is een inleiding tot transhumanisme, waar mensen samensmelten met machines en afhankelijk zijn van AI-systemen die de intercellulaire behoeften in een bepaald levensseizoen analyseren.

Moderna is open over het gebruik van mRNA, niet alleen voor deze ene ziekte, covid-19. Verwijzend naar “Ons besturingssysteem”, schreef Moderna dat ze “een mRNA-technologieplatform wilden creëren dat heel erg functioneert als een besturingssysteem op een computer” om uiteindelijk een breed scala aan eiwitten in menselijke cellen te herschrijven. Moderna zei dat hun mRNA is ontworpen om door elkaar te “plug-and-playen” met verschillende programma's. Ze vergeleken het mRNA-vaccin als een “app” die communiceert met menselijk DNA om te coderen voor geselecteerde eiwitten in de cellen.

Het is duidelijk dat Moderna niets anders is dan een speeltuin voor de globalisten, een hulpmiddel om menselijke moleculaire functies te manipuleren. Deze globalisten spelen God met menselijk DNA en biologische processen. Moderna wordt gebruikt om een nieuw controlesysteem te ontketenen dat mensen fysiologisch gevangen houdt en hen fysiek en mentaal afhankelijk maakt van de globalisten en hun onverklaarbare, nooit eindigende experimenten.

Lees verder bij de bron: Worldunity

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
7730a24930e4d6b2b7c75036 640 medicijnen1

SOMO: Voorwaarden aan de publieke financiering van coronavaccins zijn lege huls

UV light

Cijfers liegen niet, maar leugens worden becijferd: Geen 400.000 COVID doden in de VS