in ,

Nederland: 500 doden, maar vaccinatiecampagne gaat door, dat was enkele jaren geleden nog totaal anders!

Nederland vlag III vac

De afkondiging van de Corona-pandemie is niet alleen waarschijnlijk het grootste en meest gedenkwaardige valse alarm in de wereldwijde medische geschiedenis.

Het betekent ook dat de evaluaties van het gezondheidsbeleid en de veiligheidsnormen die tot begin vorig jaar golden, zijn afgezwakt en aan nieuwe politieke prioriteiten zijn onderworpen.

In dit proces viel alle proportionaliteit weg: de verandering in risicoperceptie veranderde een nieuw coronavirus zonder verhoogde mortaliteit of gevaar in een “killer virus” dat met alle middelen kon worden gedramatiseerd.

De experimentele vaccins daarentegen worden volledig onschadelijk verklaard, hoewel zij talloze bijwerkingen en levensbedreigende risico’s met zich meebrengen en in het geheel geen bescherming bieden, bericht Report24.news.

Vóór Corona bestonden er niet alleen enorme veiligheidsvoorschriften en vergunningshindernissen voor nieuwe vaccins, die in het geval van de COVID-19 vaccins verrassend genoeg overbodig werden verklaard; het gebruik van de serums in kwestie werd ook onmiddellijk opgeschort bij het geringste teken van schade door vaccins.

Dit was bijvoorbeeld het geval met het seizoensgriepvaccin in 2006: na vier sterfgevallen waarbij destijds slechts een vermoeden van een verband met het griepvaccin bestond, hebben de Israëlische en Nederlandse autoriteiten de vaccinaties onmiddellijk opgeschort. Nederland heeft zelfs de start van de griepvaccinatiecampagne van 2006 helemaal uitgesteld.

Dit is hoe het destijds werd gedaan – toen de gezondheid en integriteit van de burgers, en niet winstmaximalisatie van vaccinatiemonopolisten, centraal stond in het overheidsoptreden.

Nu, met de COVID-19 vaccins, heeft de Nederlandse keuringsinstantie Lareb binnen minder dan acht maanden bijna 500 meldingen van sterfgevallen na de COVID-19 vaccins ontvangen; de Stichting Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 (BPOC 2020) telt voor 2020 zelfs nog eens 1.400 meldingen van sterfgevallen in verband met de COVID-19 vaccins.

En wat is de reactie deze keer? De COVID vaccinatiecampagne gaat onversaagd verder.

Verschoven risicoaanvaarding

Toen er nog maar vier gevallen waren, eiste het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) een onmiddellijke verklaring en onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Vandaag de dag roepen deze zelfde instellingen, ondanks de honderd maal hogere bijwerkingen van een dubieuze geninjectie, kritiekloos op tot vaccinatie.

Ook werd in 2006, na de sterfgevallen, onmiddellijk een zogenaamd “Outbreak Management Team” (OMT) opgericht, dat tot op de dag van vandaag functioneert.

Jarenlang heeft zij de mogelijke neveneffecten van vaccinaties met een argwanend oog gevolgd. Maar vandaag, in het geval van de COVID-19 vaccinaties, gelden daar blijkbaar heel andere risicobeoordelingen.

“Nu schreeuwt het OMT gewoon blind om zelfs kinderen te prikken die niet eens een groot risico lopen op zware covid”, zo citeert Uncutnews.ch een boze Twitter-gebruiker die ook tiert: “Niks geen onderzoeksjournalistiek, geen alarmbellen van Lareb, geen vragen die serieus behandeld worden.. ondanks dus… al meer dan 3000 gerapporteerde ernstige bijwerkingen (lees ZIEKENHUISOPNAME) en sterfte sinds begin dit jaar na coronavaccinatie.”

Genis tweet

Het verschil is dit: In 2006 ging de griepprik over gezondheid en vrijwilligheid. Vandaag gaat het over denkbeeldige ziektes, politieke dwang – en keiharde commerciële belangen.

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 19 docu the system

Dit is Frankrijk: Geen vaccinatie? Geen boodschappen doen!

verkapte bailout bankensector

Bankensector en betalingsdienstverleners als censuur: OnlyFans wordt preutser, burgerjournalisten zonder inkomsten