in

Dit is Frankrijk: Geen vaccinatie? Geen boodschappen doen!

covid 19 docu the system

Het is bijna niet voor te stellen hoe diep mensen zoals de politie in Frankrijk hier hebben kunnen zinken en falen.

Dit is Frankrijk. Men mag de supermarkt niet in als men geen vaccinatiepaspoort heeft. Prikken of verrekken van de honger. Daar willen ze heen. Bij ieder persoon zou nu toch echt een lampje moeten gaan branden.

Hoe dit tuig van de politie en de mensen van de supermarkt ´s avonds thuiskomen en hun familie begroeten zal een raadsel zijn. Deze mensen zijn in minder dan 600 dagen veranderd in zombies.

Hoe erg dit ook is, het zal alleen maar tegenwerken. Het wordt steeds duidelijker voor mensen dat deze spuit geen vaccin is.

Hier ziet u dat Franse supermarkten uitsmijters hebben ingehuurd om mensen die niet gevaccineerd zijn tegen te houden.

Er zijn geen woorden voor om dit te omschrijven. 

Nederland is een klein landje. Wij kunnen het voorbeeld nog geven. Dit mogen wij nooit laten gebeuren in ons land. Sta op!

Ook gevaccineerde mensen. Stop er mee en sta op! Ze zullen u nooit met rust laten.

Men weet nu al welke “virussen” er komen gaan. De nieuwe varianten liggen al klaar. De nieuwe vaccinaties liggen al klaar. U maakt uzelf kapot. STOP NU! Mensen, dit is één grote zwendel en het ging nooit over onze gezondheid.

Moderna heeft alleen in 2021 al 5.9 miljard USD opgestreken aan de verkoop van zogenaamde vaccins die niets te maken hebben met het tegengaan van een virus maar worden gebruikt voor hele andere doeleinden.

Bron:
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-reports-second-quarter-fiscal-year-2021-financial

Luister nog eens goed wat er in deze video wordt verteld. Dit is Dr. David Martin.

Dr. David Martin is al ruim 2 decennia actief binnen zijn bedrijf met het monitoren van patenten op o.a. virussen en vaccins en is tevens verantwoordelijk voor het monitoren van misstanden en eventuele schendingen van (bio-wapen)wetten.

De video is ondertiteld voor u.

video

Wetenschappers staan op en spreken zich uit. Geen TV-virologen of Instagramgeile prietpraters. Échte wetenschappers. Zij helpen ons, wij helpen hen. Zo komen wij er uit.

Lees verder bij de bron: CommonSenseTV

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
VVD Rutte keihard liegen e1459327525143

Coronavirus hoax in stand houden: motie over uitbreiden IC-capaciteit afgewezen door VVD, D66, CDA en ChristenUnie

Nederland vlag III vac

Nederland: 500 doden, maar vaccinatiecampagne gaat door, dat was enkele jaren geleden nog totaal anders!