in ,

Nederland gaat achteruit: Bouwvakkers verpauperde flat leggen werk neer na bedreigingen, scheldpartijen en sabotage

Schermafbeelding 2020 12 09 om 10.17.24
screenshot https://www.youtube.com/watch?v=gkDf5Y5DHlg

Bouwvakkers die de verpauperde Diamantflat aan het renoveren zijn, hebben het werk neergelegd omdat ze zich onveilig voelden door bedreigingen en sabotage.

Vorige week vrijdag om 09.00 uur waren ze het zo zat dat ze hun spullen pakten en vertrokken zijn. Pas vandaag zijn ze weer aan het werk gegaan.

,,We zijn best wel wat gewend. Maar wat we hier in Alphen meemaken, dat is ongekend”, zegt een voorman van het bouwbedrijf vanmiddag in het portiek van de flat.

,,Dat we met de dood zijn bedreigd is overdreven, maar we hebben wel van alles naar het hoofd geslingerd gekregen. Scheldwoorden en bedreigingen. En denk niet dat het de mensen met een kleurtje zijn. Het zijn juist de Hollanders die zich zo misdragen.’’ (in het verhaal lees je verder over turks, arabisch en laaggeletterdheid … red.)

Volgens de politie was er vrijwel dagelijks sprake van scheldpartijen, bedreigingen en sabotage. Zo zijn er bijvoorbeeld verlengsnoeren van drilboren doorgeknipt.

Wijkagent Khalid Jahouhi:

,,Het aantal incidenten liep vorige week op. Gelukkig is het niet tot een vechtpartij gekomen, maar dat scheelde niet veel.

Vrijdagochtend zijn de werkmannen om 08.30 uur begonnen en om 09.00 uur voelden ze zich zo onveilig dat ze hun spullen hebben gepakt en zijn weggereden.’’

De wijkagent heeft ….

Lees verder bij de bron: gelderlander.nl

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay zelfmoord vaccin 02 480x300 1

4 vrijwilligers ontwikkelen gezichtsverlamming na het krijgen van Pfizer Covid-19-prik

onderzoek toont aan nederland is

Rusland is klaar met belastingparadijs Nederland: belastingverdrag onder druk