in ,

Nederland is verloederd onder de kabinetten van Lubbers, Kok, Balkenende en nu Rutte

1405604427 7a2bef474f rutte1

Nederland is verloederd onder de kabinetten van Lubbers, Kok, Balkenende en nu M. Rutte… Slap overheidsbeleid, veranderd van een bruisende land tot een door straattuig geterroriseerde buitenwijk van Kaïro. En dit is wat de Brusselse bureaucratische kaste nu wil met Nederland. D66,CDA, PvdA, GL en VVD zijn hoofdelijk verantwoordelijk voor de teloorgang van Nederland.

Nederland is verloederd onder de kabinetten van Lubbers, Kok, Balkenende en nu M. Rutte…

Slap overheidsbeleid, veranderd van een bruisende land tot een door straattuig geterroriseerde buitenwijk van Kaïro. En dit is wat de Brusselse bureaucratische kaste nu wil met Nederland. D66,CDA, PvdA, GL en VVD zijn hoofdelijk verantwoordelijk voor de teloorgang van Nederland.

Het is bewezen dat PvdA en VVD het land alleen maar meer de afgrond in duwen en dat er totaal geen aandacht is voor de eigen bevolking.

M. Rutte wordt als verlosser binnengehaald, om verder te gaan met de ondergang van Nederland. Alsof hij die enige man is die vastlopende instroom en verbreiding van moslims in Nederland kan bevorderen.

Deze kabinet is niet alleen een ramp, maar ook is de totale ondergang en verwoesting van Nederland een land die overspoeld word door de moslims dat al ons geld door hard werkende echte Nederlanders verdient word besteed aan buitenlanders en dieven en bandieten…Elite regeert, staat boven het volk, en doet waar het zin in heeft van andermans geld.

II Kamerleden lezen Koran, zetten ze overal moslim militanten bij de overheid instellingen. Walgelijk, Onder Rutte heeft Nederland meeste jihadisten.

De Nederlander kan zich dan gaan opmaken voor 4 jaar verdere uitholling, schoffering, vernedering en nog meer immigranten uit landen die zwaar gaan drukken op het assimilatievermogen van de oorspronkelijke bewoners. Om nog maar te zwijgen van de oplopende economische druk in de vorm van vele uitkeringen. Bedenk: iedere moslim kost 420.000 euro.

Deze kabinet kan niet eens de Nederlanders beschermen, vraag maar aan de vele overvallen, vermoorde (!) en weggejaagde winkeliers, zelf in je eigen woning ben je niet meer veilig! De laffe slappe houding van de kabinet Rutte stort ons land in de afgrond!

Het is de grootste ramp die Nederland kan overkomen wanneer de slapjanus Rutte premier is. Geen echte beslissingen nemen, niet weten hoe het economisch in elkaar zit, geen optreden wanneer nodig en op cruciale momenten niet weten wat zijn rol is. Een waarlijk zeer grote ramp wanneer de ani-jihadistische maatregelen van deze man, die het zelf goed heeft en er geen last van heeft, worden ingevoerd tegen de belangen van Nederland: meer jihadisten binnen eigen land houden!!.

Lees verder via Stop de bankiers.

 

Foto via Sebastiaan ter Burg cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
8691333833 574b17f118 samsom1

Helaas blijft hij zelf door zwammen: Vertrouwelingen van Samsom vertrekken

2398383691 78085614c6 armageddon1

VS staken ontmanteling oude kernkoppen voor gebruik tegen asteroiden