in

Strange times: De 1e week van 2017

ed35b60e28f51c3e81584d04ee44408be273ead610b5174295f0 640 times

Laten we 2017 beginnen met iets positiefs, de EU zei namelijk per ongeluk iets goeds!

De hoogste Europese rechter oordeelde vandaag dat het ongericht bewaren van gegevens over het communicatiegedrag en de locatie van alle burgers écht niet kan. Deze uitspraak is de doodsteek voor het toch al gehavende Nederlandse bewaarplichtvoorstel.

Overigens heeft de Nederlandse overheid een eerder verbod op totalitair afluisteren genegeerd, toen onderdeel van het WK2014 Brood-en-Spelen Offensief van Rutte en co. Nu dat de hoogste Europese rechter zich tegen de praktijken van de NL-overheid uitspreekt, zal dat vermoedelijk niets veranderen. Het totalitair afluisteren door de geheime diensten staat immers boven de wetgeving, zoveel we hebben geleerd van Dhr Snowden? Ik kan trouwens ook de film Snowden (2016) van Oliver Stone aanraden. Hoe dan ook: Verfrissend, de EU zei zowaar iets zinnigs. Het bevestigd echter toch vooral de regel.

Verhofstadt voor EU President!

Over de EU onzinnigheid, u heeft vernomen wie een grote kanshebber is om de nieuwe EU president te worden? Jawel, u vreest het al… Guy ‘EU Belastingen’ Verhofstadt. In een bijzonder fout Twitter berichtje van de Verhofstadtgroep, dat toch vooral een persiflage lijkt – lees ook de reacties, maakt de grootste EU Federalist Guy ‘EU Leger’ Verhofstadt bekend dat hij kandidaat is voor de nieuwe voorzitter van het Europarlement. Hij doet een poging over links, uiteraard.

Wist u trouwens dat EU parlementariër veelal een deeltijd job blijkt? Ja, die functie wordt niet serieus genomen door veel van de parlementariers. Guy Verhofstadt tikt zo al 2 ton per jaar bij met zijn bijbaantjes. De parlementariers krijgen zo (belangen verstrengelende bijbaan + extreem riant salaris) vele malen meer dan ze met een echte baan zouden verdienen. Maar goed, terug naar de aftredende Schulz en de grote federalist Verhofstadt:

Ja, de huidige EU president (1 van de velen) treedt af voor een mooie nieuwe functie in de Duitse regering na de aanstaande verkiezingen, die functie is zeer vermoedelijk nu reeds toegezegd. Guy ‘Bijbaantjes-R-Us’ Verhofstadt krijgt in ieder geval de steun van de VVD66, inclusief uiteraard onze minister president. De snelste weg voor de EU naar de bodem, is inderdaad via een presidentschap voor Verhofstadt, dus laat maar komen!

Een recent citaatje van Verhofstadt: “De EU is het geneesmiddel voor de kanker van nationalisme die er vandaag is”. Begrijp daarbij uiteraard dat het najagen van een Federale EU juist een extreem nationalistische daad is, die van het EU Nationalisme. Ja, de Eurofielen zijn de echte populisten.

Wat gebeurt er met de Syrische opstand nu Aleppo is gevallen

Ja, vlak voor de kerst was ‘Aleppo gevallen’:

“Aleppo is het symbool van de Syrische burgeroorlog geworden, maar om nu te zeggen dat Assad de strijd heeft gewonnen als de stad valt, is wat mij betreft een stap te ver”, zegt Jan Jaap de Ruiter, arabist aan Tilburg University.

Goed, nu is volgens NU.nl ‘Aleppo gevallen’. En de NOS was duidelijk: Na de val van Aleppo “kunnen de burgers in veiligheid gebracht worden in Idlib.” De VN helpt daarbij gelukkig een handje: “Het vervoer van gewonden, zieken, kinderen en wezen houdt de VN het meest bezig”. De VN is actief bij het vervoeren (i.e. redden!) van de burgers. Het Syrische leger gedraagt zich daarbij uiteraard als beesten: ‘Het Syrische leger trekt de laatste rebellenwijken van Aleppo binnen. Via luidsprekers wordt er gewaarschuwd om snel te vertrekken.’

OK, eerst dit: het is geen burgeroorlog. Een democratisch verkozen regering regeert, en een jihadistenleger gezonden door Saudi Arabië, de VS, Turkije, <zelfcensuur> en de EU poogde een staatsgreep uit te voeren op Assad. Dat mislukte en toen ontstond er een oorlog tussen de regering en de extremistische jihadisten. Dat is iets anders dan een burgeroorlog, de burgers zijn hier het slachtoffer geworden van in ons geval Westers geweld.

De ‘val van Aleppo’ en de plannetjes van de EU

Maar denk nu zelfs even na! De deal die getroffen is, is dat de extremistische jihadisten die de gekozen regering wilde afzetten, zagen dat hun reli-extremistische bezetting van Aleppo ging eindigen, en ze de stad gewonnen moesten geven aan de Syrische bevolking. Behalve dan, dat deze reli-extremisten + aanhang niet konden ontsnappen door de tactieken van het Syrische leger. Als voorwaarde voor de teruggave van Aleppo is toen besloten dat de extremistische en jihadistische (waaronder dus Westerse huurlingen ingehuurd door het inlichtingendienstenkartel!) staatsgreepplegers veilig mochten vertrekking – i.e. hergroeperen in Idlib. Lees nu de gelinkte berichtjes nu nog eens goed.

De juiste reactie hierop kwam via het volgende berichtje: Waarom toont NOS Kerstvreugde bevrijd Aleppo niet? Vlak na de bevrijding van de door het Westen gestuurde reli-extremisten kon er uiteraard weer kerst gevierd worden, in Aleppo, door de echte inwoners van Aleppo. En dat gebeurde dus, voorzien van grote kerstboom met kerstverlichting, inclusief rode kerstmutsen, midden in Aleppo, vredig, met zeer grote Syrische bevolking opkomst! Bijzonder dus. De conclusie van het berichtje is echter bijzonder veelzeggend:

Het “verlies” van Aleppo. “Er is weinig hoop meer op een overwinning” (door Al-Nusra cs). Stel, u slaat een krant open in 1944 en daarin leest u: “De geallieerden hebben Frankrijk veroverd en staan aan de Rijn, er is er is weinig hoop meer op een overwinning”, wat voor krant zou dat dan zijn?

Juist. Wat zegt de berichtgeving van NOS en sites als AD en Nu eigenlijk over de positie van de Nederlandse regering? Die staat en strijd duidelijk aan de kant van extremistische moslimterroristen… Die kerstviering krijgt u dus niet te zien, evenals de start van de wederopbouw. Dit zou immers betekenen dat de asielzoekers (de echte, die vluchtte voor de gewelddadigheden van de Westers gesteunde reli-extremisten) terug kunnen. En dat nieuwe vluchtelingen uit Syrie en ‘vluchtelingen’ uit Noord Afrika dus sowieso al per direct terug kunnen.

Maar dat alles snijdt natuurlijk wel flink in de plannetjes van de EU: die wil expliciet beschreven namelijk 60 miljoen moslims nationaliseren als EU burger. Dat het maar duidelijk is wat hier speelt, volledig gesteund als het is door de politieke monocultuur partijen van PvdA, CDA, VVD66, GroenLinks, SGP en CU, en klaarblijkelijk de grote media.

Verder in het nieuws

Laten we eens kijken wat we verder in de bookmarks van afgelopen week vonden:

Het importeren van haat: 45 procent Turks/Marokkaanse moslims in Nederland ‘fundamentalistisch’. Maar dat mag de EU-pret natuurlijk niet drukken! Zo langzamerhand begint de gemiddelde ‘Gutmensch’ echter wel te realiseren dat een open samenleving, zoals die in Nederland, bepaalt niet combineert met de extremistisch gesloten religies van de door de EU geimporteerden. En NRC Checkt: Bewezen. Dat alles verloopt dus volgens plan – men probeert bewust wrijving te creëren voor het vestigen van de Federale EU, inclusief totalitaire inlichtingendiensten. Dat betekent echter wel dat we en masse onze reactie (vragen, teleurstelling, boosheid, frustratie, verwijten) moeten richten naar de juiste partijen: de eigen overheid en de EU.

De afschaffen van contant geld: Nauwelijks zwart geld onderschept in India. De politieke kaste in India heeft, volledig conform de wens van de onaantastbare Europese politieke kaste, in opdracht van bankiers besloten 80% van het contant geld te verbieden. Lekker totalitair. Van de ene op de andere dag werd 80% van het papiergeld illegaal verklaard. Onder zorgvuldige registratie kon je je contanten voor een korte tijd wel op je bankrekening laten bijschrijven, maar alleen onder specifieke voorwaarden. Het resultaat? Mislukt. Veel chaos gecreëerd, een stevige domper op de reële economie, privacy weer verder geschaad, en vooral: geen zwart geld onderschept. (Maar dat was niet erg, dat was immers toch slechts een bijzaak.) Laat dat een les voor de EU zijn. Of beter: laat dat een les voor de burgers van Europa zijn. Want vergis je niet de politieke kaste wil precies dit doen in Europa, en dat zullen wij dus moeten voorkomen.

De eindeloze politieke leugens, editie Dijsselbloem: “Dijsselbloem wil hogere belasting voor bedrijven. De belasting voor bedrijven moet in de komende kabinetsperiode omhoog. Dat betoogt PvdA-minister Jeroen Dijsselbloem vandaag” Wie gelooft nog dat deze neoliberalist inderdaad bedrijven gaat belasten? Terwijl hij afgelopen jaren zich juist heeft ingezet om te zorgen voor die bedrijven. De leugens zijn wel weer heel transparant. Waarom is deze man niet afgerekend op zijn zeer transparante onzinuitspraak? De PvdA is tegenwoordig trouwens toch de Partij voor de Asielzoekers, en die hoeven sowieso al geen belasting te betalen! Of zie ik het nu mis…? (Rutte blijft uiteraard de leugen-kampioen.)

Over belastingontwijking gesproken: Wie is de grootste pleitbezorgen voor belastingontwijking voor het multinationaal grootbedrijf? Juist, onze EU President (de ongekozen keizer) Jean-Claude Juncker. Het blijkt dat deze man zich over langere tijd heeft ingezet om alle regulerende wetgevingen te blokkeren, waardoor het multinationaal grootbedrijf maximaal kon blijven profiteren van foute regels in Luxemburg (Lux-leaks) en Nederland. En deze man is nu ons (ongekozen en ongewenste) opperhoofd. Dus wat gaat er precies gebeuren van de inzet (leugens) van Dijsselbloem?

Boeiende ontwikkelingen op Antarctica, de Zuidpool: OK, er gebeuren spectaculaire dingen in Antarctica. Er worden nu spectaculaire archeologische vondsten gedaan, die mogelijk/waarschijnlijk de geschreven geschiedenis van onze planeet grondig gaan veranderen. Obama ging op bezoek, toen vice-president Joe Biden. Ook Buzz Aldrin (de legendarische astronaut) kwam, zag, en werd kennelijk direct onwel van de vondsten. In het Nederlandse nieuws? Dit: BAM aan de slag op Zuidpool. Jawel, ook Nederland mengt zich in de activiteiten op de Zuidpool. U herinnert de missie van Admiraal Byrd? Houd het nieuws over Antarctica scherp in de gaten!

Internationale druk op het CDA en D66: In het nieuws was dat diverse EU kopstukken contact hebben gehad met CDA en D66 om het Oekraine verdrag door te drukken tegen de expliciet uitgesproken wens van de Nederlandse bevolking. Je verwacht het, en het gaat precies zo. En zo gezegd, zo gedaan. CDA en D66 zullen akkoord gaan met dit stukje volksverraad. Triest, uiteraard, en een reden om nooit meer te stemmen op CDA en D66.

Goud confisqueren: Ook het confisqueren van goud in de EU kwam aan bod: EU gaat aan de grens controleren op goud en cash! De totalitaire trekjes worden steeds duidelijker.

Het Nepnieuws

Op de afsprong nog even over het onderwerp nepnieuws. U weet ondertussen dat ‘nepnieuws’ de nieuwe ‘complot theorist’ en ‘aluhoedje’ is? Ja, het inlichtingendienstenkartel (o.a. CIA) is weer uitstekend bezig met profileren. Marketupdate heeft echt een geweldig berichtje rondom het fenomeen Nepnieuws: Onder het kopje ‘Geschiedenis herhaalt zich?’ haalt Marketupdate een scan van een krantenberichtje uit de Tweede Wereldoorlog aan. Het berichtje kopte ‘Verbod op luisteren naar buitenlandsche zenders. Bescherming van de Nederlandsche bevolking tegen onjuiste berichten’.

Ja, echt. Als je luisterde naar radiozenders die niet de goedkeuring van de overheid hadden, riskeerde je 2 jaar gevangenisstraf en een boete van 100.000 gulden. Als je te veel luistert naar de andere zenders, riskeer je zelfs 10 jaar gevangenisstraf en een boete van onbegrensde hoogte. Herken je hier iets? Dat geeft uiteraard aan dat we nu gewoon weer in een oorlogstijd verkeren. Dat past ook goed bij het opnieuw confisqueren van goud en cash, niet? En dat past ook goed bij de uitingen van de overheid en NOS over het vallen van Aleppo. En dat past weer bij de invasie van asielzoekers. Zie je de trend?

Mocht nog niet duidelijk zijn dat de NOS en de politieke EU monocultuur aan de verkeerde kant van de geschiedenis staat, dan wel uit weer de volgzame houding richting de VS. De grote media en de inlichtingendiensten hadden zich in de VS volledig ingezet voor Hillary Clinton. Na al die staatsgestuurde propaganda in de media, en zoals je herinnert: ook in Nederland, werd het echter toch Trump. De verslagenheid bij de regerende kaste was groot, maar de CIA kwam met de oplossing: verwijt Rusland alles.

Gebaseerd op nagenoeg complete onzin, wordt Rusland nu verweten de stemkastjes te manipuleren en emailslekken te veroorzaken. De Russische hackers hebben Trump de overwinning gegeven. Tja. Zonder enig bewijs weer uiteraard. U herkent direct de WMD van Powel in Iraq, het MH17 bewijs door Frans Timmermans, en uiteraard de couveuse babies als aanleiding voor de golfoorlog. Onzin alom dus. Maar wat schetst de verbazing: de grote media nemen het gewoon weer over als waarheid! Rusland en dan vooral Putin wordt weer zonder enig bewijs geprofileerd als monster-van-de-week, terwijl deze propaganda-praktijken juist steeds transparanter worden. Maar uhm, VS: hoe voelt dat nu om zowaar eens aan de ontvangende kant van manipulatie te staan?

In de toekomst zullen we 2016 als een keerpunt zien. Juist. Alsnog de beste wensen. Op een beter 2017!

Lees verder via de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
obama angry

Nobelprijs voor de Vrede winnaar Obama is eerste president ooit die iedere dag oorlog voerde

Estaban Santiago Jason Bourne 1074x483

Schutter Florida: “De CIA hersenspoelde me en dwong me te vechten voor IS”