in

Premier Rutte’s telefoon nu ook al besmet met het Rutte-virus: te weinig geheugen voor herinneringen

Nadat de ex-minister voor , zijne CDA hufterigheid en blunderkoning de Jonge, heeft durven stellen dat het praktischer was om zijn privé mail te gebruiken (waarvoor hij al per direct op straat moet worden geschopt, zonder recht op een uitkering), is de Volkskrant erachter gekomen dat aartsleugenaar en premier dagelijks berichten van zijn telefoon heeft gewist die betrekking hadden op zijn werk…..

Zo kan je de openbaarheid van bestuur (Wob) door de papiervernietiger halen….. Ongelofelijk!!

Volgens Rutte heeft hij dat gedaan omdat zijn telefoon niet genoeg geheugen had….. ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! Kortom zijn telefoon is vast besmet met het ‘Rutte-geheugen-virus’, je weet wel als deze grijnzende hufter wordt gevraagd naar zaken waarin hij een (zeer) kwalijke rol speelde, heeft hij daar telkens weer geen herinnering aan…..

Een zo kwalijk virus dat hij meermaals loog voor 2019 geen herinnering te hebben gehad aan de ellende met kinderopvangtoeslag, waarna hij de slachtoffers waar velen van hen zelfs hun kind werd afgenomen, heeft beloofd hen zo snel mogelijk te zullen helpen…..

Nog steeds zijn deze mensen niet schadeloos gesteld en is een groot deel zoals gezegd zelfs hun kinderen kwijt door ingrijpen van de waardeloze jeugdzorg, een al even kuis verrot instituut als de Kinderbescherming….. (van de laatste waren één van mijn kinderen en ikzelf het slachtoffer in het verleden)

Er is maar één reden waarom men nog op de VVD en daarmee op Rutte stemt en dat is de smerige instandhouding van de hypotheekrenteaftrek….. Deze aftrek wordt met een half procent per jaar teruggebracht, terwijl huurders jaarlijks met hele procenten extra huurverhoging worden opgelicht, een verhoging die is gebaseerd op de prijsverhogingen in het jaar daarvoor, terwijl deze in meer dan 95% van de gevallen vooral wordt veroorzaakt door de huurverhoging in dat jaar >> hoe kan je burgers nog harder besodemieteren??!!!

Niet vreemd dan ook dat het grootste deel van de huurders intussen 10% meer kwijt is voor een dak boven het hoofd dan kopers, terwijl de huurders juist zijn aangewezen op een huurhuis daar ze geen geld hebben om een huis te kopen…… (een schande van enorme proporties!!!)

Zie ook: ‘Motto kabinet Rutte 4: ‘Omzien naar elkaar en vooruitkijken naar de toekomst’ ha! ha! ha! ha! ha!‘ ‘Dat hebben de slachtoffers van het kinderopvangtoeslagschandaal gemerkt…..’

Kabinet Rutte 3 gevallen over schandaal met kinderopvangtoeslag, Rutte 4 volgt zonder dat de slachtoffers zijn geholpen

Tommy Wieringa leest de politiek de les over de klimaatverandering waarbij de VVD en het CDA het moeten ontgelden‘ (o.a. ook met aandacht voor het kinderopvangtoeslagschandaal)

Kinderopvangtoeslagschandaal: VVD premier Rutte, D66 minister Kaag en CDA minister Hoekstra logen en liegen zich een slag in de rondte

BREKEND NIEUWS: Rutte (VVD premier) treedt af en biedt z’n excuses aan voor al z’n 1.000 leugens en zogenaamde vergeetachtigheid!!‘ (uiteraard sarcastisch bedoeld)

Verkiezingsuitslag: Nederland kiest voor verdere bezuinigingen op gezondheidszorg, jacht op toeslagontvangers, bescherming van belastingontduiking en waardeloos beleid op de Coronacrisis

Rutte (premier) en zijn VVD staan achter het openbaren van de namen van fraudeurs als die van het kinderopvangtoeslagschandaal‘ (!!!!) Moet je nagaan: een bericht uit 2021 toen het schandaal al lang de openbaarheid had gehaald!!

D66 laat niemand vallen, behalve dan de huurders en de mensen die recht hebben op toeslagen…….

Rutte (VVD premier): de overheid moet burgers beschermen en dat is faliekant misgegaan: oh is dat zo meneer Rutte

UWV vordert keihard harteloos zelfs de centen op van de armste burgers‘ (!!!!)

Kinderopvangtoeslagschandaal: procureur-generaal Hoge Raad adviseert geen strafvervolging in te stellen tegen verantwoordelijke bewindslieden……

Kinderopvangtoeslagschandaal: Rutte met ingebakken grijns op vernietigend commentaar zoals het achterhouden van informatie

Aftreden Rutte 3: Hoekstra laat z’n ware gezicht zien en Kees Boonman begaat tienduizendste blunder een waar record!!

Kinderopvangtoeslagschandaal: Asscher stapt op en Rutte 3 gooit de handdoek in de ring

Kabinet Rutte 3 overlegt over kinderopvangtoeslagenschandaal i.p.v. onmiddellijk af te treden

Rutte (VVD premier) zegt pas in juni 2019 over de problemen met de toeslag voor kinderopvang te hebben gehoord‘ (!!!!) Als dat waar zou zijn, wat het niet is, zou dit een zo zwaar brevet van onvermogen zijn dat hij per direct had moeten opstappen!!

Kinderopvangtoeslagen invordering ook een drama op Radio1 dankzij de ‘o zo leuke’ Marc-Robin Visscher

Belastingdienst blijft jacht maken op de gewone mens‘ Zie wat dat betreft ook:

Tamara van Ark (VVD staatssecretaris) wil ‘bijstandstrekkers’ pakken die mede dankzij de kabinetten Rutte werkloos zijn geworden‘ De jacht op bijstandsgerechtigden is te vergelijken met de jacht op de ouders met een toeslag voor kinderopvang, terwijl de met bijstand wat betreft het schadebedrag nog niet één procent uitmaakt van de belastingontduiking door welgestelden, waar je tegelijkertijd onmogelijk op een normale manier kan rondkomen met een bijstandsuitkering……. Zie wat dat betreft ook:

Belastingontduiking: 620.000 Nederlanders met een ‘verhuld vermogen’ in het buitenland‘ Kijk op die mensen wordt geen jacht gemaakt, terwijl particulieren jaarlijks tegen de 20 miljard euro aan belasting ontduiken, de grote bedrijven ontduiken daarnaast op jaarbasis nog eens 30 miljard euro, terwijl deze bedrijven al veel te weinig belasting betalen in belastingparadijs Nederland, waar de laagst betaalden zelfs 37% inkomstenbelasting moeten betalen: tot wel 20% meer dan deze grote bedrijven!!

Asscher (PvdA ex-minister) en Wiebes (VVD ex-staatssecretaris) waren op de hoogte van de jacht op kindertoeslag ontvangers en deden niets

Snel heeft weer gelogen over toeslag kinderopvang en mist elk ethisch besef

Menno Snel (staatssecretaris D66) overleeft zonder enig ethisch besef debat over toeslag kinderopvang

Helma Lodders (VVD 2de Kamer) neemt het op voor belastingdienst klokkenluider i.z. kinderopvangtoeslag

Voor meer berichten over …..

Lees verder bij de bron: De Azijnpisser


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De Big Sleep!

Kabinet wekt woede met verplichte warmtepomp: ‘En weer een ‘complottheorie’ die werkelijkheid wordt’