in

Nederland koploper: Covid-19 vaccins richten volgens officiële EU statistieken slachting aan

vaccin holocaust 02 social media
via xandernieuws.net

In slechts 3 maanden richten de drie belangrijkste Covid-19 vaccins volgens de officiële EU statistieken een ware slachting aan in Europa. De cijfers zijn ronduit schrikbarend: nu al meer dan 5300 gerapporteerde doden en meer dan 135.000 niet herstelde zieken.

Als een willekeurig product in de supermarkt ook maar ergens één dode veroorzaakt, wordt het onmiddellijk overal uit de handel gehaald.

Met vaccins is het exact omgekeerd: de politieke en maatschappelijke drang om deze experimentele, overduidelijk hoogst gevaarlijke gen-manipulerende stoffen in uw lichaam te laten spuiten, die aantoonbaar al zoveel slachtoffers hebben gemaakt, is enorm, en wordt alleen maar erger.

‘Samen krijgen we corona onder controle’ kan met het oog op de angstwekkende ontwikkelingen beter kunnen worden vervangen door ”Met een corona spuit snel de wereld uit’. Kijkt u maar even mee naar de cijfers (bijgewerkt t/m 27 maart, enkel de meest ernstige gevallen), en aarzel vooral niet deze te controleren:

[ … ]

Totalen AstraZeneca, Pfizer en Moderna vaccins:

5361 doden en 135.520 niet herstelde zieken

Let wel: dit zijn enkel de geregistreerde gevallen.

Nederland koploper in Europa met aantal vaccinatie slachtoffers

Nederland blijkt met 10.324 AstraZeneca ‘chimpansee’ vaccinslachtoffers de trieste koploper in Europa te zijn, gevolgd door Italië en Frankrijk. Wat het Pfizer gen-manipulatie ‘nano’ vacin betreft staan we met 12.046 gevallen op de derde plaats, met enkel Frankrijk en Italië boven ons.

Met 1956 Moderna vaccinatie slachtoffers staan we echter weer ‘fier’ bovenaan, gevolgd door Spanje en Italië.

Waarom ik al deze cijfers – waar een nog veel groter aantal mensen die wel hersteld zijn maar nog steeds gezondheidsproblemen hebben, en het ongeveer net zo grote aantal ‘onbekende’ gevallen niet eens in zijn opgenomen (we hebben het over zeker 200.000 mensen) – niet in een overzichtelijk statistiekje heb gezet?

Omdat ik hoop dat velen door het zien van zo’n lange lijst eerder stilstaan bij het feit dat achter iedere dode en niet herstelde zieke heel veel leed schuilgaat, niet in het minst bij familieleden en nabestaanden.

In wat voor enge wereld zijn we terechtgekomen?

Vinden mensen het nog raar als ik zeg dat ik …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
53e1d4424d53ac14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714a74287bdc964a 640 lockdown

Ondertussen in Zweden (geen lockdown): ‘Het voelt soms alsof corona überhaupt niet bestaat’

2677255536 cc6a47fdeb sandpaper

Met de klimaathysterie spartelend in de schuldenfuik