in

Niets aan de hand gisteravond op Utrecht Centraal, maar man kreeg ‘mitrailleur op kop gericht’

fail 1560499005 e1587482093347
TheDigitalArtist / Pixabay

Rowdy Pownall (56) is manager van een kledingwinkel en wilde zoals elke werkdag met de trein naar Den Haag. Maar gisteravond vertrok de trein niet.

Hij stapte uit en stapte in een andere trein naar Den Haag.

„Overal zag ik agenten en het licht in onze trein ging uit”, zegt Pownall. Een arrestatieteam doorzocht de trein en hield Pownall aan.

„Een agent begon tegen me te schreeuwen: zitten jij, handen op je hoofd. Ik dacht dat ik in een foute film beland was. Ik werd in de boeien geslagen en kreeg zelfs een mitrailleur tegen m’n kop.”

Uiteindelijk kwam laat op de avond een hoofdofficier zijn cel in om hem te vertellen dat hij mocht gaan. „Ze vertelde me dat er een fout was gemaakt en bood excuses aan”, zegt hij.

„Daarna hebben ze me naar Den Haag gebracht, als een soort goedmakertje.”

Pownall zegt urenlang geen informatie te hebben gekregen en vraagt zich nu af waarom hij zomaar is opgepakt. Morgen krijgt hij daarover uitleg.

Uit onderzoek van de recherche, de inzet van specialisten en uit de verhalen van getuigen blijkt dat er eigenlijk niets aan de hand is geweest, zo meldt de politie vandaag. Gisteravond werd ….

Lees verder bij de bron: Metronieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wisconsin race 2 fraude 540x300 1

Couppoging tegen Trump een feit: Plots honderdduizenden stemmen voor Biden

global reset 05a

Kabinet wil slapende wet uit de kast halen en kijkt naar noodtoestand-wet voor avondklok