in

Couppoging tegen Trump een feit: Plots honderdduizenden stemmen voor Biden

wisconsin race 2 fraude 540x300 1

En hup, vanuit het niets in één keer dik 138.000 stemmen voor Joe Biden erbij, en NUL voor Trump. ‘Helemaal niet verdacht, hoor, welnee!’ merkte een journalist cynisch op.

—————————————————————————————————————————————–

‘Zelfde strategie als in Europa, bedoeld om ook aan VS het communisme 3.0 op te leggen’

—————————————————————————————————————————————-

‘Ze doen het echt!’ is een kreet die sommige analisten in verbijstering slaakten over het feit dat de verkiezingen in de Verenigde Staten zó openlijk worden gestolen van president Trump. De globalistische klimaat-virus elite, die met succes een stille staatsgreep wist te plegen in het grootste deel van Europa en ook Nederland, doet het nu ook in Amerika. In Michigan en Wisconsin, staten die afgelopen nacht overduidelijk naar Trump leken te gaan, zijn ineens honderdduizenden stemmen ‘gevonden’ en aan de uitslag toegevoegd. En rara… AL die stemmen zijn voor Joe Biden.

Donald Trump heeft met overmacht de verkiezingen gewonnen. Hij veroverde Georgia, Pennsylvania, Michigan, Wisconsin en North Carolina, en ook de belangrijke ‘key’ staten Florida en Texas. In Pennsylvania had hij 700.000 stemmen meer dan Joe Biden, in Michigan 300.000 meer, en in Wisconsin 120.000.

En toen grepen de Democraten in. Ze stopten in deze staten tot 03.30 uur met tellen – iets dat in de hele Amerikaanse geschiedenis nog nooit eerder is gebeurd -, en toverden daarna plotseling honderdduizenden stemmen uit hun hoge hoed – allemaal voor Joe Biden. In Wisconsin kreeg Biden er in één klap 200.000 stemmen bij, en in Michigan ruim 138.000. Trump kreeg er niet één stem bij. Iedereen zal begrijpen dat dit in eerlijke verkiezingen onmogelijk is, zeker niet als de ene kandidaat al ruim voor op de ander ligt.

‘De Democraten vonden ineens een kist met stemmen voor Biden?’

‘Dus terwijl iedereen naar huis en naar bed was, vonden de Democraten in Michigan op magische wijze een kist met 138.339 stemmen, en ALLE 138.339 waren op magische wijze voor Biden? Helemáál niet verdacht, hoor, welnee!’ schreef Sean Davis van The Federalist in een tweet, die vrijwel onmiddellijk werd gecensureerd. En dat terwijl hij deze cijfers rechtstreeks van de statistieken van de New York Times had.

In Detroit (Michigan) werden vanuit het niets ineens tienduizenden stembiljetten aangeleverd, allemaal voor Joe Biden. Volgens de wet hadden die sowieso nooit mogen worden meegeteld, omdat ze voor 20.00 uur binnen hadden moeten zijn. Desondanks werden deze zeer verdachte, illegale stemmen gewoon bij Bidens totaal opgeteld.

Trump-kiezers gesaboteerd

Elders kwam er nieuw bewijs dat er ook …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9d0414c5aad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85257714d702e7fd0954f 640 avondklok

Regionale avondklok: geen uitzondering voor hondenbezitters, iedereen moet binnen blijven

fail 1560499005 e1587482093347

Niets aan de hand gisteravond op Utrecht Centraal, maar man kreeg ‘mitrailleur op kop gericht’