in

Nieuw onderzoek: coronasterfte was in 2020 extreem laag, corona is niet veel meer dan stevige griep

Test Tube Covid  Mask Medical  - fernandozhiminaicela / Pixabay
fernandozhiminaicela / Pixabay

De waarschuwde de wereld begin vorig jaar dat het sterftecijfer van het 3,4 procent was. Overheden raakten in paniek en stelden lockdowns in. Het openbare leven kwam vrijwel stil te liggen.

Professor John Ioannidis van de prestigieuze Stanford-universiteit publiceerde in oktober een paper, nota bene in het tijdschrift van de WHO, waaruit blijkt dat de IFR (infection fatality rate) van slechts 0,23 procent is.

Met andere woorden: als je besmet raakt, heb je 99,77 procent kans om te overleven.

Er werd heel weinig ruchtbaarheid aan het onderzoek gegeven. Het paste immers niet in het narratief. Sterker nog: Kamerlid Wybren van Haga () werd van LinkedIn gegooid omdat hij ernaar verwees.

Toch een griepje?

Ioannidis heeft nu een nieuwe studie gepubliceerd. Wat blijkt? De coronasterfte ligt nog lager dan gedacht. De professor analyseerde alle beschikbare gegevens en kwam tot de slotsom dat van de 1,5 tot 2 miljard besmette personen slechts 0,15 procent is overleden.

Dat zou betekenen dat corona niet veel meer is dan een stevige griep.

In zijn nieuwe paper ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaat maar door, wie zijn nou de wappies? Steeds meer Duitse deelstaten en districten schorten de vaccinatie met AstraZeneca op

Facebook Crime Internet Violent  - geralt / Pixabay

De wereldwijde Facebook-catastrofe