in , , ,

Nieuwe mislukte lancering na 40 verbrande satellieten door zwakke zonnestorm bewijst snel afnemende magnetische veld

zonnebrand 1562247614
ChadoNihi / Pixabay

‘Planeet reageert alsof er twee weken lang een zeer zware zonnestorm is, maar die is er niet’ – Morgen precies 10 jaar geleden plaatsten we ons artikel ‘Remote Viewers: Alles verwoestende killshot zonnevlam is nabij’

—————————————————————————————————————————————-

Onze recente update over het snel zwakker wordende magnetische veld van de Aarde en de extreme gevolgen die dat al op korte termijn voor onze hele planeet zal hebben, werd door nogal wat mensen als fictie of slechts een theoretische mogelijkheid opgevat waar maar heel weinig kans op zou zijn.

Ondertussen komt de Aarde wel degelijk steeds dieper in de galactic magnetic current sheet terecht, en neemt ons beschermde magnetische veld in razendsnel tempo verder af.

De 40 hagelnieuwe Starlink satellieten die op 4 februari neerstortten en in de atmosfeer verbrandden als gevolg van een lichte zonnestorm die normaal geen enkele problemen geeft, zijn nieuw bewijs dat het einde van de menselijke beschaving nu daadwerkelijk met rasse schreden nadert.

Dat kan theoretisch nog tot circa 2030-2035 op zich laten wachten, maar net zo goed al in de periode 2023-2025 aanbreken.

Op 3 februari lanceerde SpaceX met een Falcon 9 raket 49 Starlink satellieten. Twee dagen voor de lancering vanuit Florida werd het Aardse magnetische veld geraakt door een zwakke CME (Coronal Mass Ejection, een zonne uitbarsting), die aanvankelijk geen noemenswaardige geomagnetische activiteit opwekte.

Toen de Aarde echter door het spoor van de CME ging, ontstonden er wat kleine geomagnetische G1 stormpjes. De GPS systemen aan boord van de satellieten registreerden plotselinge bubbels van snel opstijgende warme lucht die tot wel 50% krachtiger waren dan na eerdere lanceringen. De satellieten werden er letterlijk door gegrepen.

De opwarming was zo extreem, dat deze groter was dan wat normaal bij zonnestormen die 10 tot 100 keer sterker zijn voorkomt.

Het Starlink team probeerde nog de satellieten te herpositioneren, maar dat mislukte. 40 van de 49 satellieten stortten vervolgens neer en verbrandden in de atmosfeer. Er zouden geen brokstukjes op het aardoppervlak zijn gevallen.

Extreem zwakke zonnestorm had geen problemen moeten veroorzaken

De satellieten bevonden zich weliswaar in de grootste gevarenzone voor zonnestormen (210 km. hoogte), maar dat is het hem nu juist: de uitbarsting afgelopen week was extreem zwak, reden waarom het Starlink team besloot de lancering gewoon door te laten gaan, omdat vergelijkbare zonnestormen (die zo’n 100 tot 200 keer per decennium optreden) bij tien eerdere lanceringen geen enkel probleem opleverden.

Slecht één week later ging het op 11 februari wéér mis met een Astro Space lancering vanaf het Kennedy Space Center. De eerste drie minuten verliepen probleemloos, totdat de raket in de ionosfeer terecht kwam.

De vluchtleiding verloor meteen alle controle, waarna de raket wild begon te tollen en explodeerde. (2)

Echte oorzaak wordt niet verteld: Falende magnetische veld

De echte oorzaak van de mislukte missies wordt natuurlijk (weer) niet verteld: het beschermende magnetische veld van de Aarde is razendsnel aan het verzwakken, hoogstwaarschijnlijk in een steeds hoger tempo.

Ondertussen blijft de gevestigde orde er alles aan doen om u vooral NIET ‘omhoog’ te laten kijken, en u te focussen op het totale flauwekul klimaatcrisis sprookje genaamd antropogene (CO2) opwarming.

Onze planeet is mede vanwege de in gang gezette vastgestelde poolomkering zijn beschermende schild tegen straling en energie uit de ruimte aan het verliezen, en reageerde de afgelopen twee weken alsof er een zeer zware zonnestorm gaande is.

Die is er echter totaal niet, en dat betekent dat elke versterking van de zonnewind, iedere passage door de current sheet van de zon, en iedere CME (uitbarsting) een steeds grotere impact op ons heeft.

Daarom zal Elon Musk weliswaar financieel niet wakker liggen van de 40 verloren gegane satellieten, maar wel vanwege de achterliggende reden. Hij weet weliswaar al veel langer dat de beschaving op een E.L.E. (Extinction Level Event) door de zon afstevent, maar had er vermoedelijk op gerekend dat hij langer de tijd zou hebben zijn persoonlijke ontsnapping naar de ruimte, of juist diep onder de grond, voor te bereiden.

De huidige zonnecyclus bereikt in …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Over de verschuiving van magnetische Noordpool en waarom we wél weten wat de gevolgen zullen zijn

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
678042

Nu onvrede uitbreekt is Rutte opeens niet meer bij coronapersconferentie

31328648792 b5298617b1 sheeple

Kabinet blokkeert debat over Wob-verzoeken coronabeleid: ‘Waarvoor zijn ze bang?’