in

Nu onvrede uitbreekt is Rutte opeens niet meer bij coronapersconferentie

Nu de waarin geëist wordt dat Nederland onverdeeld opengaan het ontiegelijk goed doet heeft Mark opeens besloten de persconferentie over de strijdt tegen volgende week niet bij te wonen.

Het is voor het eerst dat hij er niet bij is en het hele gebeuren totaal laat doen door de minister van Volkgezondheid. Dat is nu dus D66'er Ernst Kuipers.

Jarenlang stond Rutte vooraan bij de coronapersconferentie. Als premier moest en zou hij laten zien dat hij aan het roer stond. Sterk. Gedecideerd. Wetende wat hij deed.

Maar opeens is daar verandering in gekomen. Want hij heeft nu laten weten dat hij er volgende week niet bij is.

Niet omdat hij op reis moet of iets dergelijks, maar omdat hij toewil naar “normalisatie” van de . Die normalisatie houdt dan onder meer in dat Kuipers het in zijn eentje moet doen.

Rutte ziet een nachtmerrie gebeuren in maart

Natuurlijk heeft dit niets te maken met een wens van Rutte om de crisis te normaliseren. Dat is flauwekul. Zoals Rutger van den Noort uitlegt is het een heel ander motief dat hier een rol speelt:

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


5 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De staat pleegt een coup! Wappies hebben gelijk: samenwerking met Great Reset WEF en ‘permanente verandering’ van dagelijks leven

Nieuwe mislukte lancering na 40 verbrande satellieten door zwakke zonnestorm bewijst snel afnemende magnetische veld