in ,

Nog even snel scoren voor verkiezingen: Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan

Vanaf volgende week dinsdag mogen alle contactberoepen weer aan de slag, behalve sekswerkers. Volgens Haagse bronnen hebben de meest betrokken ministers daarover overeenstemming bereikt.

Premier Rutte en minister De Jonge zullen de details vanavond bekendmaken op een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Zondag was al duidelijk geworden dat mensen binnenkort weer naar de kapper mogen.

Nu blijkt dat ook bijvoorbeeld pedicures, schoonheidsspecialisten, rij-instructeurs en masseurs weer aan het werk mogen. Onder anderen fysiotherapeuten, tandartsen en dierenartsen waren al open.

Weer teamsporten tot en met 27 jaar

Voor jongeren en jongvolwassenen tot en met 27 jaar worden teamsporten weer toegestaan. Het was al bekend dat ook in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs weer iets meer mogelijk wordt: die kunnen vanaf volgende week maximaal een dag in de week voor hun leerlingen open.

Het wordt ook mogelijk om niet-essentiële winkels op afspraak te bezoeken.

De avondklok blijft voorlopig in …

Lees verder bij de bron: Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan | NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederland is mijn land niet meer ...
3 dagen geleden

Mijn vertrouwen in de regering is al tijden weg en dat vertrouwen zal ook niet snel weer terugkeren. Als het al ooit zal terugkeren. De overheid die door de burgers wordt betaald heeft als primaire functie de belangen van de gemeenschap van burgers te behartigen. En het is die primaire taak waar de overheid op de meest grove manier gruwelijk heeft gefaald. Maar niet alleen heeft zij gefaald, zij heeft de burgers ook nog eens op de meest walgelijke manier voorgelogen, gemanipuleerd en kaal gevreten. En inmiddels lijkt het land meer op een politiestaat dan op een democratie.

Nederland is in naam een democratie, maar het blijkt dat in de praktijk NL helemaal geen democratie is. Banken en grote corporaties maken de dienst uit.
Inspraak is een farce. Gemeenten en provincies doen waar ze zin in hebben. Toezeggingen en beloften worden niet waar gemaakt.

En als we kijken naar de afgelopen Rutte regeringen dan vraag je je af hoe het mogelijk is dat een land zo naar de verdommenis wordt geholpen.

De grote vraag is hoe het ooit zover is kunnen komen.
Ik aarzel zeer sterk om in NL te blijven. Verblijf in landen als Spanje hebben me duidelijk laten zien dat het anders kan ….

Rollen omgedraaid: EU haalt brexitdeadline niet en krijgt uitstel van VK

Het blijkt dat weermodificatie niet zomaar een gekke samenzweringstheorie was