in ,

Nog even snel scoren voor verkiezingen: Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan

Vanaf volgende week dinsdag mogen alle contactberoepen weer aan de slag, behalve sekswerkers. Volgens Haagse bronnen hebben de meest betrokken ministers daarover overeenstemming bereikt.

Premier en minister De Jonge zullen de details vanavond bekendmaken op een nieuwe persconferentie over de coronamaatregelen. Zondag was al duidelijk geworden dat mensen binnenkort weer naar de kapper mogen.

Nu blijkt dat ook bijvoorbeeld pedicures, schoonheidsspecialisten, rij-instructeurs en masseurs weer aan het werk mogen. Onder anderen fysiotherapeuten, tandartsen en dierenartsen waren al open.

Weer teamsporten tot en met 27 jaar

Voor jongeren en jongvolwassenen tot en met 27 jaar worden teamsporten weer toegestaan. Het was al bekend dat ook in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs weer iets meer mogelijk wordt: die kunnen vanaf volgende week maximaal een dag in de week voor hun leerlingen open.

Het wordt ook mogelijk om niet-essentiële winkels op afspraak te bezoeken.

De avondklok blijft voorlopig in …

Lees verder bij de bron: Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan | NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rollen omgedraaid: EU haalt brexitdeadline niet en krijgt uitstel van VK

Het blijkt dat weermodificatie niet zomaar een gekke samenzweringstheorie was