in , ,

Het blijkt dat weermodificatie niet zomaar een gekke samenzweringstheorie was

7518312384 d543fdea97 chemtrails e1468408624213

Weermodificatie en - bestaan ​​niet.

Weermodificatie is een gekke complottheorie.

Weermodificatie is wetenschappelijk niet mogelijk.

Dit zijn allemaal zinnen die jarenlang tot vervelens toe zijn herhaald door de reguliere media. Maar nu kunnen reguliere mediakanalen ineens openlijk discussiëren over lopende weersveranderingsprogramma's van zowel bedrijven als buitenlandse regeringen.

Het lijkt erop dat weersmodificatie een van die ” gekke complottheorieën” is die toch niet zo gek is .

Laten we het hebben over het weermodificatieprogramma van China.

China's programma klinkt verdacht als de “complottheorieën” die de MSM ons vertelde dat ze vals waren.

Een recent  verhaal van Business Insider  over China's weersveranderingsprojecten onthulde dat China zijn publiekelijk toegekende weersbestrijdingsprojecten “enorm uitbreidt”. China streeft ernaar tegen 2025 de helft van het land te kunnen bedekken met kunstmatige regen en sneeuw. Het project is een rudimentaire en nu mysterieuze methode van ‘cloud seeding', waarvan  General Electric  beweerde dat deze in 1946 in de Verenigde Staten was ontdekt. zijn programma in de jaren zestig.

Tientallen andere landen hebben vergelijkbare programma's. China heeft nu echter ‘s werelds grootste en biedt werk aan  ongeveer 35.000 mensen . Houd er rekening mee dat dit de publiekelijk erkende vleugel van het programma is , geen geheime onderzoeken of faciliteiten.

In een verklaring  zei de  Chinese Staatsraad dat het cloud seeding-project van het land vijf keer zou worden uitgebreid tot een oppervlakte van 2,1 miljoen vierkante mijl. China is 3,7 miljoen vierkante mijl groot, wat betekent dat het project 56% van het landoppervlak beslaat.

China's weermanipulatie zal in 2034 wereldwijd plaatsvinden

De Staatsraad zei dat het project tegen 2034 op een “wereldwijd geavanceerd niveau” zou zijn en dat het zal helpen bij het verlichten van “rampen zoals droogte en hagel” en dat het noodmaatregelen “op bos- of graslandbranden” zal vergemakkelijken.

China's huidige publiekelijk toegegeven programma maakt gebruik van kunstmatige cloud seeding, waarbij chemicaliën zoals zilverjodide of vloeibare in wolken worden gespoten, waardoor waterdruppels kunnen condenseren en vervolgens als regen of sneeuw kunnen vallen.

In 2008 lanceerde China vlak voor de Olympische Spelen een project voor het zaaien van wolken in Peking, waardoor er regen viel voordat het evenement begon. In 2016 besteedde China $ 30 miljoen aan cloud seeding en begon het kogels gevuld met zout en mineralen de lucht in te schieten.

In 2017 gaf het $ 168 miljoen uit aan een enorme voorraad apparatuur om het project te vergemakkelijken, waaronder vier vliegtuigen en “897 raketwerpers”. Business Insider meldde eerder dat het Chinese ministerie van Financiën cloud seeding wilde gebruiken om tegen 2020 elk jaar minstens 60 miljard kubieke meter extra regen te creëren.

Chinese media meldden in 2019 dat cloud seeding-tactieken in Xinjiang 70% van de gewassen hebben voorkomen van verwachte hagelschade.

Je moet je afvragen of een regering het wetenschappelijke vermogen heeft om het weer op zo'n grote schaal te manipuleren, hebben ze overwogen het weer te wapenen en het voor welwillende doeleinden te gebruiken? Sommige mensen vragen zich misschien af ​​of de techniek van dien aard is dat er eens in de eeuw een storm zou kunnen ontstaan, of een andere ecologische afwijking.

Nee, dat is gewoon gekke praat.

De Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten hebben ook publiekelijk erkende programma's voor weermodificatie.

China is niet het enige land dat technologie voor weersmodificatie gebruikt.

In 2015 lanceerden de Verenigde Arabische Emiraten bijvoorbeeld een onderzoeksprogramma van $ 5 miljoen voor ‘regenverbeteringswetenschap'.

Vanaf het midden van de jaren zestig tot het begin van de jaren tachtig zette de NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) van de Verenigde Staten  actief  Project STORMFURY voort, een programma dat was ontworpen om orkanen te modificeren. De VS gebruikten ook cloud seeding in de Great Plains en de westelijke staten om ‘droogte te bestrijden'.

Wyoming heeft $ 15 miljoen gedumpt in een tienjarig onderzoek dat concludeerde dat cloud seeding 10 procent meer sneeuw zou kunnen toevoegen aan een bestaande storm. 

Idaho financierde zelfs een onderzoeksproject van de National Science Foundation om cloud seeding te testen om sneeuwval te vergroten.

“Idaho Power is geïnteresseerd in het leggen van meer sneeuw op de grond in de bergen, wat leidt tot meer water in rivieren door gesmolten sneeuw”, zei atmosferische wetenschapper Jeff French van de Universiteit van Wyoming in een  verklaring . “Dat leidt op zijn beurt tot meer capaciteit voor stroomopwekking gedurende het hele jaar.”

(Lees een New Scientist artikel over Project Snowie  hier .)

De New Feudal Overlords doen ook mee

Bill Gates financiert projecten voor weermodificatie. (Grote verrassing.) Een van die projecten klinkt griezelig als de “chemtrails” waar niemand over kan praten zonder spot of beschuldigingen van waanzin.

En geef vooral niet toe dat je in complottheorieën gelooft. De FBI beschouwt je misschien als een binnenlandse terrorist .

Een probleem met het nabootsen van een gigantische vulkaanuitbarsting is echter dat het niet alleen de aarde afkoelt. Het kan een ijstijd creëren , die tot hongersnood leidt, wat leidt tot honger, chaos, oorlog en dood. Maar dat maakt Gates niet uit. Het lijkt ook niet van belang te zijn voor een van de nationale regeringen die vastbesloten zijn om het natuurlijke evenwicht en het evenwicht van de aarde te verstoren dat de mens moet hebben met de natuur om erop te overleven.

Veel mensen zouden suggereren dat dit het hele punt is.

Maar die mensen moeten complottheoretici zijn.

Wat vind je van weersverandering?

je dat we weersverandering al in actie hebben gezien? Maakt u zich zorgen over dit ontwikkelingspad? Deel uw mening in de comments.

Lees verder bij de bron: Activist Post

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
4373460239 c775d5279f stemvee e1426756214919

Nog even snel scoren voor verkiezingen: Meeste contactberoepen vanaf volgende week weer toegestaan

nos

Criminele verslaggeving NOS over vaccinatiedoden