in ,

Nou, bereid je maar voor: Het (griep)virus zal altijd bij ons blijven

gb4

Er komen onheilspellende berichten dat het coronavirus voor altijd bij ons zal blijven en dat wij daar mee moeten leren leven.

Maar, gelukkig kan ook jij een expert worden in het voorspellen van golven en tijdig maatregelen nemen.

De voor een onbekend nog nooit gezien en nog nooit geïsoleerd virus moet toch wel heel erg groot zijn. Zo groot dat mensen massaal hun normaal werkend verstand op nul zetten, terwijl het bewijs voor hoe we belazerd worden voor het oprapen ligt.

Enkele dagen geleden schreven wij over dat de Rothschild voorspelling (die wij al langer geleden publiceerden) is uitgekomen, namelijk dat het coronavirus nooit meer weg zal gaan en voor altijd bij ons zal blijven.

Nu verschijnt dit:

De reden dat ze dit zo kunnen schrijven is omdat ze weten dat wij als mensheid twee keer per jaar met een griepgolf te maken krijgen. Omdat ze de griep nu hebben omgedoopt tot covid-19, kunnen ze ook met zekerheid zeggen dat het virus nooit meer weg zal gaan.

Wanneer je kijkt naar onze historie, dan zie je dat er op gezette tijden een erge griepepidemie of pandemie de kop opsteekt.

Al in 1510 deed dit verschijnsel zich voor:

De eerste vermelding van iets dat waarschijnlijk een grieppandemie was: de zogeheten gasping oppression, gekenmerkt door hoesten, koorts en moeite met ademhalen, verspreidde zich rap over , vermoedelijk na intrede vanuit Azië via . Vergelijkbare verschijnselen zijn tijdens de zeventiende en achttiende eeuw beschreven.

Later verspreidde de griep zich soms razendsnel over de hele wereld:

De eerste grieppandemie die zich door de komst van spoorwegen en stoomboten snel wereldwijd kon verspreiden werd voor het eerst gerapporteerd in St. Petersburg in december 1889. Binnen vier maanden verspreidde de ziekte zich over de hele wereld en bereikte zijn hoogtepunt in de VS, zeventig dagen na zijn hoogtepunt in St. Petersburg.

Kortom, de griep is al heel lang een vast onderdeel van ons leven en het ene jaar is de griep wat heftiger dan de andere, maar een vast onderdeel van ons bestaan was het.

We schrijven “was”, want de ziekte waar de mensheid al eeuwenlang mee te maken heeft gehad is verdwenen. Waar 2 jaar geleden nog bijna 10.000 mensen in ons land doodgingen als gevolg van de griep, zo gaat er nu niemand meer dood aan de griep.

Toen wij in juli vorig jaar het RIVM erop betrapten dat ze ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
leaked documents google pinterest censorship alternative media

Twitter-alternatief Gab gehackt

52e8d4434852ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784f742f7fd2924f 640 corona

De coronacijfers in Duitsland. Waarschuwing. Dit is een schokkend filmpje