in ,

Nu al kritische reacties benoeming Van der Steur en Dijkhoff

5209024084 7438a1cf6f bizar

“Het duo Jip en Janneke bedoelt u?” In de wordt vanuit de oppositiepartijen kritisch en soms spottend gereageerd op de benoeming van de 'ers Van der Steur en Dijkhoff als minister en staatssecretaris van Veiligheid en . “Het zijn kansrijke junioren.” De Kamerleden reageren anoniem.

Uit vrijwel alle fracties is kritiek of twijfel te horen vanwege het gebrek aan ervaring van het duo. “Is het ministerie van Veiligheid en Justitie nu ook een stageplek geworden?” De VVD heeft met de keuze niet voor zekerheid gekozen, klinkt het. “Maar ze zouden zich kunnen ontwikkelen tot een goed bewindspersoon.”

Een ander zegt: “Ze hebben geen enkele ervaring met en openbare orde. Bovendien ontberen ze bestuurlijke ervaring die toch wel noodzakelijk is op een ministerie met 100.000 man, waarvan 60.000 man politie.”

Vertrouwen

“Ha, ha, ha, ha… Een heel bijzondere keuze. Maar de VVD heeft kennelijk vertrouwen in ze”.

Lees verder via NOS.

Photo by allfr3d cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
wilders 100

VVD: ‘Rem op islamisering Europa’, eerste NL lente zonnestraaltje?

c0021419c7316f06 640 ziekte

Blijf weg uit ziekenhuizen voor uw eigen gezondheid