in

Blijf weg uit ziekenhuizen voor uw eigen gezondheid

c0021419c7316f06 640 ziekte

Hele campagnes worden er gevoerd om de bevolking te forceren hun kinderen te laten vaccineren tegen de mazelen.

Terwijl er in Amerika de afgelopen tien jaar niemand is overleden aan deze , maar daarentegen des te meer mensen aan infecties opgelopen in ziekenhuizen.

Er worden door de media hele verhalen opgehangen over de uitbraak van ziektes zoals de mazelen. Onlangs gebeurde dit in Disneyland in het Amerikaanse Florida en het gevolg is dat er een soort nationale hetze is losgebarsten tegen ouders die weigeren om hun kinderen tegen de mazelen te laten vaccineren.

Waar geen enkel medium echter aandacht aan besteedt, is dat ziekenhuizen tegenwoordig gevaarlijke plaatsen zijn om te verblijven.

Wanneer je beseft dat er meer mensen doodgaan aan de superbugs zoals die worden aangetroffen in ziekenhuizen dan aan de mazelen dan is het vreemd dat hier nauwelijks aandacht aan wordt geschonken.

Het heeft alles te maken met de manier waarop artsen antibiotica voorschrijven. Het wordt uitgedeeld alsof het snoepjes zijn en hierdoor krijgen bacteriën de kans te evolueren tot gevaarlijke exemplaren.

Hoeveel mensen sterven er op jaarbasis aan de gevolgen van een infectie opgelopen in een ? Waar zijn de grote voorpaginakoppen in de mainstream media? Waarom zijn er geen kamerdebatten over het gebruik van antibiotica?

De reden dat hier geen aandacht aan wordt besteed is omdat men uiteraard niet wil toegeven dat het medische systeem gevaarlijk is. Dat het veel gevaarlijker is dan een ziekte zoals de mazelen.

Onlangs bleek in het ziekenhuis van de Universiteit van Californië dat twee mensen stierven door een gevaarlijke bacterie, die tevens bijna 180 mensen heeft besmet. In dit geval werd dit veroorzaakt door een vervuilde endoscoop. Ter vergelijking, er is in de afgelopen tien jaar in Amerika niemand overleden aan de gevolgen van de mazelen. Blootstelling aan gevaarlijke bacteriën in ziekenhuizen is veel gevaarlijker en hier overlijden regelmatig patiënten aan.

In plaats van een zegen, begint antibiotica nu een gevaar op te leveren voor de gemeenschap. Het creëert omstandigheden waaronder superbacteriën weerstand kunnen opbouwen tegen de ingezette middelen en steeds verder te muteren.

In Amerika zijn er sinds 2012 minimaal zes voorvallen geweest van een uitbraak van superbacterien waarbij zeker 150 mensen werden besmet. Ongeveer elf patiënten zijn aan de gevolgen daarvan overleden.

Lees verder via Niburu.co.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
5209024084 7438a1cf6f bizar

Nu al kritische reacties benoeming Van der Steur en Dijkhoff

16491078087 036e32f139 politie privacy e1427137922328

De politie wil alles weten, voor jouw veiligheid met landelijke sensoren