in , , , , ,

Oekraïne kreeg al een miljard van U

Voorzitter Junker van de Europese Commissie sprak deze week de zalvende woorden dat de komende 20 tot 25 jaar geen lid van de zou worden. doet via het IMF voor 1,87% mee aan een reddingsoperatie voor Kiev van 17 miljard.

Nederland doet via de EU voor 6% mee aan een reddingsoperatie van 11 miljard. Wij maakten een miljard over aan een Oekraïense miljardair, kippenboer & corrupte stafchef van de regering. Hij kreeg een miljard Europese subsidie. Het is vandaag precies twee jaar geleden dat de EU die elf miljard hulp aankondigde. Een maand later startte de oorlog. Na twee maanden tekende de EU juni 2014 een associatieverdrag inclusief militaire toezeggingen. Een maand voor de massamoord op MH17.

12 februari 2015 kondigde het IMF de 17 miljard aan hulp aan. Een jaar later was Lagarde zo klaar met de corruptie dat ze de hulp van het IMF dreigde in te trekken. En dat zegt wat, want mevrouw is zelf verdachte in een andere zaak. Als je kijkt naar de geldstromen is Oekraïne niet alleen allang lid, het is zelfs een serieuze netto-ontvanger naar Grieks model.

Lees verder bij de Bron: Burgercomité EU


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De fouillering op Schiphol wordt steeds intiemer

IS houdt seksslavinnen ‘beschikbaar’ met anticonceptiemiddelen