in , ,

De fouillering op Schiphol wordt steeds intiemer

Vrijdag stond ik nog een beetje slaperig om zes uur op Schiphol. Nietsvermoedend ga ik naar de security, trek mijn laarzen uit en leg al mijn spullen op de band. Ik stap in de scancel, doe mijn armen omhoog. Alles prima, ik mag doorlopen. ‘Mevrouw u mag daar staan. Mag ik u fouilleren?’ Braaf zeg ik ja…

…dit keer wacht mij een verrassing. Er is iets nieuws toegevoegd aan deze klus. Niet alleen wordt er langs al mijn kleren gevoeld, er wordt ook onder mijn bh en in mijn broekrand gefouilleerd. Haar handen gaan routinematig en vliegensvlug langs het middenstuk van mijn bh en vervolgens licht onder mijn bh-beugels langs de onderkant van mijn borsten. Ik moet giechelen, zo vreemd intiem voelt het en mijn armen vallen daardoor naar beneden. Ik krijg een strenge blik en ‘armen omhoog’ toe gecommandeerd. Vervolgens gaan er twee paar handen met halve vingers in mijn broek-rand om mij heen.

Ik mag doorlopen. Ik voel me overdonderd. Beduusd loop ik de drogisterij in en maak tijdens mijn aankopen met de verkoopster een praatje hierover. Zij vertelt dat zij elke dag (!) voordat zij gaat werken ook zo wordt gefouilleerd. Ik snap dat er veiligheidsrisico’s zijn aan veel mensen tegelijkertijd vervoeren door de lucht, maar ik vind dit wel heel ver gaan. Daarbij vraag ik me af of het er hierdoor zo veel veiliger op wordt.

Wat is de volgende stap? Ik ben nog steeds een klant en niet alleen een veiligheidsrisico. Bij de afweging is de weegschaal naar de veiligheidskant doorgeslagen. Maar ik zeg nee tegen veiligheid als ik daarvoor zo moet worden betast.

Lees verder bij de Bron: PrivacyNieuws

Photo by Internet Archive Book Images


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
René van Zalk uut Nunspeet.
5 jaren geleden

En de terreurdreiging groter.

peter
5 jaren geleden

Hoe strenger de controle word, hoe veiliger voor ons, dit alles begon bij de import van het ” vredelievende ” geloof in de westerse wereld

Frits
Antwoord aan  peter
5 jaren geleden

Hetstel- het begon de laatste maal “in dit geval’bij 9/11. Wat een totale omvorming van Europa moest zijn -begon met een aanslag wat de elite zelf heft veroorzaakt. Na de val van de muur 1989 LEES aub
..
De Dictatoriale en politieke Elte de vormers van de nieuwe slavenmarkt en politiestaat trekken de teugels “door middel van angst zaaien” steeds verder aan, voor onze veiligheid zeggen ze – “onveiligheid” dus van door hunzelf veroorzaakt terrorisme. Alleen op deze manier kan de machthebber de maatschappij volledig her -en omvormen De Elite wil ook niet -dat jij een “vrije wil” bezit. Dat is machts-bezit. De macht van de Elite is totale [vooral] digitale controle over elke burger. Internet dus.!! De kracht van de machthebber zit op het internet [Paard van Troje]. Hoe meer de de machthebber burgers verplicht daar gebruik van te maken -hoe meer de burger zijn eigen macht [zijn vrije wil] -uit handen geeft. Drogredenen zijn bv. het milieu besparen.
..
U hebt totaal geen vrije [wil] keuze meer -wat een fundamenteel mensenrecht is. Economisch is de keuze al voor u gemaakt -en nog wel onder de regel “u kunt kiezen uit 2.!! – U eigen keus is buiten spel gezet. Keuze door de machthebber is Bulshit dus,
.
De machthebber maakt ook de openbare ruimte opzettelijk onveilig. Hier werkt immers het US “verdienmodel”. Onze media wordt ook hier als onrustverspreider ingezet -met vooral veel visueel geweld – om de burger in een dictatoriaal pak te rijgen.
-Als je opgelegde onwettige verplichtingen niet opvolgt wordt de machthebber boos en zelfs gewelddadig en isoleert je..
.
-Inmiddels lopen alle burgers in de ganzenmars . We zijn dus opnieuw bezet waarin u niets te vertellen krijgt.
.
O ja “u hebt niets te verbergen !! : Ik heb ook niets te verbergen maar ik ben wel degelijk gesteld op mijn privacy. Omdat ik niets te verbergen heb, is het krankzinnig -en onnodig om mij 24 uur te bespioneren.De burger heeft zich “digitaal volledig in het pak laten rijgen” -de drogredenering hier was -dat het voor [uw] eigen veiligheid is ! Een Schijnveiligheid dus. Zo kan de machthebber digitaal uw denkwijze beïnvloeden -en heeft totale controle [alle neuzen één kant op]. Door onveiligheid in de openbare ruimte te creeren -hebt u uw “vrijheid en privacy” opgegeven. Churchil waarschuwde hier reeds voor.
..
En 9/11 was een administratieve tevens Geopolitieke coup door banken in gang gezet, U bent als burger na 9/11 voor altijd een verdachte. Het verdwijnen van de onschuldaanname. Formeel hebt u nog wel rechten – maar praktisch vrijwel niets meer. De Rechter is louter en alleen een formaliteit. De Rechter is er alleen voor de economisch sterken.
.
Van rechtssoevereiniteit naar staatssoevereiniteit nu. Men schuift u ook gewoon wat in de schoenen. Omdat u daar [toevallig] liep. De machthebber kende u al een tijdje. En als een niet Westerse [getinte] inwoner kom je eerder in aanmerking als potentieel verdachte/ doel.Een negatief profiel [profilering] is er snel van je gemaakt “inclusief drogreden voor de media, mocht er iets mis gaan. Is toch niet te weerleggen. En omdat het de machthebber [toen] goed uitkwam [zie ook Londen- Madrid -Bali & Bosten]. Zo houdt de machthebber angst vervreemding en onderlinge verdeeldheid in stand. De buitenstaander krijgt zo minder kans als deze al wat durft. Als gevolg van externe onrust word nieuwe Veiligheids-Wetgeving gemaakt.
.
Omdat de maatschappij een stapje hoger gaat in het stresscircuit [Markt en 24 uurs economie] -heeft die gestreste burger ook eerder last van zijn omgeving -zoals [schoolpleinen en Buren].Geen moment krijgt u rust -waardoor er vreemde signalen naar onze hersenen worden gestuurd. We worden ontvankelijker. Agressie wordt geboren -maar ook overtredingen.
.
Voorts wordt u zomaar wat [vermeend misbruik] in de schoenen geschoven. Een massa-mediahype. U wordt agv. deze stress eerder in de gaten gehouden. Machtsspelletjes -en “schending van uw persoonlijke vrijheid” komen elkaar regelmatig tegen. U bent uw Burgerrechten al een tijdje kwijt -in deze zgn.
.
Democratie en Rechtstaat -waarin ook de ziel en romantiek bijna is verdwenen. Dit politieke beleid heeft tot doel -het consolideren van de macht -en burgers tot een [willoos] economisch doel maken [uw enige recht = alleen consumeren]. Via Smartphones hou de massa in het gelid, Iedere tegenstander van dit systeem en deze verdeeldheid vroegtijdig opsporen -en de mond snoeren [zie Spanje]!
.
Daarom is uw “vrije wil” voor machthebbers een erg groot gevaar. Privacy is een hoog goed, Wat je met alle macht en kracht moet beschermen. Ook buitenwettelijke regels dien je gebruiken. Kijk uit voor het Cbp*. Die zit in dezelfde rol als de Cie Dessens Stiekum] -in het onderzoek over de AIVD/ NSA = Onderdeel macht. AIVD is de bodyguard van de macht. Binnen de AIVD bevindt zich de vrije hand O&I genoemd [crisis org.]
* Cbp- College Bescherming Persoonsgegevens. Immers de Baas Cbp [mr. J.Kohnstamm] zit ook in de Eu [Centrum v.d. Macht]. Het Cbp [nu] kan je vergelijken met de Joodse Raad uit WOII -in Amsterdam.
.
Reacties zijn er volop in de media, maar veel daarvan lijken in grote getale afkomstig te zijn van “door de staat ingehuurde personen [debunkers en trollen]. En Personen die uw gangen digitaal volgen en u moeten geleiden.
–Encrypt en bescherm je harde schijven van je computer en overige zaken via TOR. Dan verdenken ze mij -of ons maar. Doe zoveel mogelijk per andere berichtsturing -ipv. Internet – ook om criminelen voor te zijn.
–Er ontstaan overal opstanden -met name in het MO -dit is geen toeval -na 1989 [val van de muur]. Nu ook in Oekraïne “een voet tussen de deur via een [chantage] aanslag met een vliegtuig [de Nederlandse 9/11 -was 17 juli] -& Venezuela -N.Korea & Rusland volgen! =Bij de grote Energie en oliebronnen in de wereld zie je opstanden & oorlog ontstaan. Geopolitiek. Een klein land [Israël] wordt daarom zwaar overbewapend door de VS.-om de energiebronnen van het Westen te beschermen.
-Ons wordt verteld dat de bevolking in het MO. Zelf in opstand kwam. Welnee. Deze burgeropstanden zijn gedirigeerd en georkestreerd van binnenuit. Had de CIA al ervaring mee in Zuid Amerika -en Zuid Oost Azië – zie Vietnam etc.
.
En Bewust een mensenstroom in gang zetten tbv. de Economie.
.
-Voorts is ons een kunstmatige crisis aangepraat -wat door banken in gang is gezet -voor een hoger economisch doel. Het doel is één economisch Markt en verdien-model “volgens Friedman -met als gevolg grote sociale onrust. En Moslims waren de zondebokken

Voorts :Je moet toch wel erg bijziend zijn -als je niet ziet dat in Nederland -de infrastructuur voor een politiestaat is gelegd -er een enorme tweedeling ontstaat. Met name in de zorg -onder de drogredenering “onkosten rijzen de pan uit”.
.
In Nederland zijn onnodig veel Camera’s geplaatst & oversbeveiliging [beveiligingsindustrie €,=]. Daardoor neemt in Nederland de criminaliteit juist toe. Allemaal begonnen -na 9/ 11-wat ze -[de banken en hun CEO’s] -zelf hebben veroorzaakt. Voor een hoger economische doel werden deze aanslagen [door criminelen] in opdracht van de Elite uitgevoerd. Daar heeft de politieke Elite een stel criminelen voor in gehuurd en betaald. Terreur [aanslagen] berust op het L.H.Oswald effect [moord Kennedy =1963] –het bewijs “of dader[s] worden vrijwel direkt na een aanslag ook af geschoten of het wordt aan ons verteld [Jack Rubby =-Oswald]. En 9/ 11 heeft de machthebber zelf veroorzaakt [Londen -Madrid & Bali volgden] -en Moslims kregen overal de schuld van het [Pearl Harbor effect]. De media werd ingezet om mensen te kwetsen -te schofferen -te beledigen.
.
Na de val van de muur/ USSR was dit al opgesteld in 1997 -door de zionisten-Club PNAC -AIPAC en AEI [zie google]. De media voerde dit schouwspel verder op en maakte de burger angstig. En de papengaaienburger deed de rest wel [Selffulfilling prophecy]. Is toch niet te controleren -of te weerleggen. Alles met maar één doel = EEN-wording van Europa -dat kost smakken geld. En één economisch [MARKT] systeem en één groot Neoliberaal maatschappijmodel.
.
Afschaffen van de samenleving en daarmee ook solidariteit -en begin van een verdienmodel. In Europa gold vanaf 1945 het Rijnlandse economisch systeem = [overleg + Samenleving]. Er moest daarvoor “een groot” economisch “verdienmodel komen -tegen de rest van de wereld [Rusland – China en India].
.
Daarom is ons deze crisis door de hoge Elite als een “kunstmatige crisis” -door zionistische banken in gang gezet. Deze NEP-crisis [drogredenen] dient als dekmantel -om de economieën van de VS + Eu aan elkaar te smeden = grootste economisch blok in de wereld. Ook de Totale maatschappelijke hervorming was onder Angst gemakkelijk door te voeren. Onder Angst laten mensen immers alles toe. En de Eu-eenwording kost min. 40 jaar.-en loopt via -[HUN eigen media] ‘-dat zijn Reuters en AP -[zijn handlangers van de macht]. O ja : A.Q. ’is een verzonnen organisatie.
.
Dat zijn plaatselijke bestaande opstanden -die men in de Westerse media [Reuters] A.Q -of een aftakking daarvan noemt. A.Q is een uitvinding van de PNAC [NSA/ CIA]. En Osama Bin Laden is bewezen een oud medewerker van de CIA ten tijde van de USSR. welke een jaarinkomen van $800 miljoen ontving.
.
Burgers nemen uit angst alles voor waarheid aan van hun overheid. Je kan als burger de waarheid immers toch niet achterhalen. Alles blijft binnenskamers [binnen eigen land -nu de Eu dus]. En van een verzonnen vijand -A.Q. -kan je nooit winnen. Het sociale/ humane deel is door de machthebber uit dit “nieuwe” maatschappijmodel weg gesneden. Blijft ‘over” een groot “verdienmodel” naar het voorbeeld van de joodse econoom Milton Friedman en F.v. Hayek.
.
\Als je achterblijft -of een economisch onbelangrijk persoon bent -schiet men je af. Wel iets humaner dan -zo’n 73 jaar eerder.
.
Het zijn weer dezelfde figuren als voorheen in de jaren ’30. Ze hebben niets geleerd. Zie onder PNAC – JDreport -AEI en AIPAC -met opvallende namen. Politieke schurken en Maffialeden uit het bedrijfsleven hebben de middelen & macht verdeeld en de burger monddood gemaakt. ‘
.
Deze personen zorgen er ook voor dat we niet meer mogen of kunnen samenwerken -door bv. Flexcontracten. En participatie
.
Samen is voor die machthebber een groot gevaar. De machthebber is maar voor één ding bang “De Massa ** – Massa is het slimste wapen. Het principe heers en verdeel maakt de kans groot dat burgers elkaar niet meer vertrouwen. Communicatiemiddelen = zoals phones [als chantagemiddel] zijn daar een onderdeel van
.
Een gedigitaliseerde wereld is het verlies van uw “vrije wil”. Inmiddels bent u [opnieuw] geheel ge muilkorfd en loopt u in de ganzenmars.
.
** Zie bv. Gustave Le Bon- hoe de Groep = MASSA na een heftige gebeurtenis elkaar beïnvloeden. Op den duur krijg je alle neuzen 1 kant op -zoals bv. “nu in alle oorlogen en aanslagen, De Media wijst de schuldigen direct aan -en iedereen ziet -of denkt dit ook. Voorbeeld “Snelwegschutter.[in 2011]. Die was er ook niet. Zo werkt ook het nieuws. Nieuws wat aangestuurd wordt door de Politiek. “Massa hysterie” en hoe de burger [massaal] belazerd wordt door de Massa media. Reuters is ANP -en AP hebben hierin de hoofdrol. Zijn in handen van de “Elite”
.
Vanuit eigen ‘bewustzijn -en zijn individuele vrije wil ‘staat het de mens vrij het goede te doen -en het kwade te willen. Is nu aangetast
..
Literatuur : “The brave New World”. En “Botsende Culturen”. En lees de boeken en video van Andreas von Bulow [oud politicus]
.
Citaat : Bankiers doen „Gods werk” Uitspraak door de CEO van de invloedrijkste bank in de wereld ‘Goldman Sachs’ -de heer “Lloyd Blankfein”
.
Onze maatschappij : Als je je vijand niet meer herkent, ren je binnenkort achter je eigen staart aan. Onwetenden zijn onze vijanden.

Waarom
Antwoord aan  Frits
4 jaren geleden

helder verwoord. De meeste lopen achter de feiten aan.

Henk
Antwoord aan  Frits
4 jaren geleden

Dit krijg je als de zionist de wereld overneemt. Daar gebruikten ze VS voor

Henk
5 jaren geleden

..
Dankzij de PvdA -VVD en D66. Deze club is 1 en al misdaad

Simon
5 jaren geleden

Al die terroristen zijn dadelijk niet meer te onderscheiden van de toeristen. Reken maar weer op een aanslag. De macht was al in handen van een “paar families , maar dadelijk in Eu helemaal. De burger heeft zich al vanaf 9/ 11 in het pak laten rijgen -door een enorme media campagne van ingehuurde debunkers en trollen.

..
Antwoord aan  Simon
4 jaren geleden

klopt

Geer
5 jaren geleden

.
Op Schiphol zullen ze nooit een aanslag plegen- Schiphol is economisch veel te belangrijk. Alleen Winkels en treinen -of waar veel mensen bij elkaar zitten

Nic
Antwoord aan  Geer
4 jaren geleden

Dat kost teveel geld

St
Antwoord aan  Geer
4 jaren geleden

Camera’s met deze technologie ‘mag” je vernietigen.
Doe het wel op een stil moment met behulp van speciale LEDS zodat de camera blind wordt

John
5 jaren geleden

.
Er wordt ons verteld dat NL. steeds veiliger wordt. Ja zelfs de economie trekt aan + groei

wat ze u niet vertellen
5 jaren geleden

Is maar tijdelijk. Zal vervangen worden door onderhuidse rfid, compleet met globale databanken van onze biometrische gegevens.

we zijn in de transitie geduwd van vrijheid, democratie, en kapitalisme naar 1-Wereldimperium, de ‘socialistische Heilstaat, onder VN-vlag.

Dehumanisering is besloten op Bilderberg 2015.
En nog eens bekrachtigd bij hun onderknuppels in Davos 2016.

via ‘transhumans’ gaan de VN-capo’s de wereldbevolking transformeren naar cyborgs.
We worden voor 2030 allemaal gedwongen voorzien van een rfid-chip onder onze huid.
Agenda 21 heet tegenwoordig Agenda 2030.

http://www.globalresearch.ca/transhumanism-genetic-manipulation-and-the-age-of-human-destruction-towards-the-end-of-homo-sapiens/5373858
http://www.activistpost.com/2016/01/the-creepy-study-surveillance-cameras-analyze-emotions.html
http://thelastgreatstand.com/2016/02/05/why-are-weaponized-cell-phone-towers-being-constructed-everywhere/
http://www.wakingtimes.com/2016/03/17/un-seeking-full-spectrum-biometric-dominance-of-the-human-race/

Dit alles verholen achter misleidende Orwelliaanse codetaal;
labels als ‘duurzaamheid’, klimaat, Publiek-Private-Financiering, vooruitgang (D’666: ‘nu vooruit’, progressief.
Het gaat ons bezuren wanneer we de 0,01% hun duivelse gang laten gaan.

Ja, dit is zeker een complot. Helaas geen theorie. VN-beleid is dit uit te breiden naar alle modaliteiten van vervoer. En te beprijzen cq. belasten. Geld stroom omhoog.
Als we de 0,01% fascisten hun gang laten gaan, zijn we allemaal de sjaak.

Karin
4 jaren geleden

Ik heb de zelfde ervaring als de schrijfster en vind het zeer onplezierig. Daar komt bij dat ze met blote vingers in je broek en over je huid gaan. Ik vind dat niet hygiënisch. Wat als ze net iemand hebben aangeraakt met een schimmel of andere huid ziekte? Waar is dat dure scan apparaat dan voor?

yes
Antwoord aan  Karin
4 jaren geleden

Daar doen ze het ook voor

Aga
4 jaren geleden

Dat wil die pleuris zionist. Overal angst en ellende veroorzaken
Al de zgn. “door moslims” – veroorzaakte aanslagen, komen ook van die zionist via shinbett Die snor heeft er een hoop vergeten

memo
4 jaren geleden

Bij elk vliegveld zijn jou NAW al bekend.
Elke burger is immers verdacht

Cern wetenschappers ontdekken deeltje dat zich niet houdt aan de wetten van de fysica

Oekraïne kreeg al een miljard van U