in ,

Onderzoek: Corona is onschadelijk, maar liefst 42% van getroffenen merkte besmetting niet eens op

Corona Virus Pandemic Coronavirus  - geralt / Pixabay
geralt / Pixabay

Het “dodelijkste virus” aller tijden is helemaal niet zo dodelijk als politici en de media elke dag beweren. Uit een nieuwe studie van de universitaire geneeskunde van Mainz blijkt dat 42 procent van de getroffenen niet eens merkte dat zij besmet waren.

Het aantal niet-gemelde gevallen van besmetting met het coronavirus is blijkbaar veel hoger dan het Robert Koch Instituut (RKI) eerder had geschat, zoals Die Welt berichtte.

De “Gutenberg COVID-19 Study” van het Universitair Medisch Centrum Mainz, die woensdag werd gepresenteerd en sinds de herfst van 2020 loopt, kwam tot de conclusie dat bijna de helft van alle besmette personen, 42 procent van de getroffenen, niets van hun infectie merkten, bericht Manfred Ulex.

Uit de resultaten van de wetenschappers bleek dat ongeveer 6,3 procent van de bevolking besmet was met het -CoV-2-virus in de loop van de door de uitgeroepen pandemie.

Het RKI heeft tot en met woensdag meer dan 3,7 miljoen mensen geregistreerd die met een PCR-test positief op het coronavirus zijn getest. Dat is ongeveer 4,5 procent van de bevolking.

{ … }

Reeds in oktober werd er in een studie van de universiteit van Stanford van uitgegaan dat toen reeds tien procent van de wereldbevolking besmet was met SARS-CoV-2 – en dat de IFR dus 0,15 tot 0,2 procent zou bedragen.

Deze cijfers kunnen echter niet 1:1 op Duitsland worden overgezet, onder meer omdat …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
jaap van dissel

Probeert Van Dissel ons iets te zeggen wat hij niet mag zeggen? Sinds mei vorig jaar geen sprake meer van ‘corona-epidemie’

wereld slavernij.vaccinaties 02a 500x300 1

De volgende ronde van de Grote Reset begint: Malta weigert als eerste EU-land niet-gevaccineerden