in

Onvruchtbaar na Corona vaccinatie? Studieresultaten op zijn vroegst in 2022

2a317fc7998df27ac0616523 640 sperma1

Om een einde te maken aan de Coronacrisis dringen regeringen overal ter wereld aan op vaccinaties – zelfs van gezonde mensen in de vruchtbare leeftijd.

Twee studies willen nu onderzoeken of, hoe en hoelang de Corona-vaccinaties de vruchtbaarheid van vrouwen en mannen beïnvloeden of zelfs tot onvruchtbaarheid leiden. De twijfels over de geldigheid van de toekomstige resultaten nemen reeds toe.

Naarmate de vaccinatiecampagnes vorderen, worden steeds meer jongeren gevaccineerd. Vroeg of laat zullen ook mensen die nog een gezin willen stichten het vaccin aangeboden krijgen.

Welke effecten de Corona-vaccins hebben op de (on)vruchtbaarheid is echter nog onbekend – en zal waarschijnlijk pas bekend worden wanneer jongere mensen zich beginnen te laten vaccineren, bericht Epoch Times.

Zowel Israël als de VS gebruiken een groot deel van het vaccin van BioNtech/Pfizer. Beide landen zijn respectievelijk in december en februari met de proeven begonnen en de resultaten lijken nu al twijfelachtig gezien het aantal deelnemers en het geplande tijdsbestek.

Hoewel de studies in verschillende landen worden uitgevoerd, zijn beide in de VS geregistreerd. Terwijl in Israël de mogelijke invloed van vaccinaties op de vruchtbaarheid van vrouwen wordt onderzocht, ligt in de VS de nadruk op de mogelijke effecten op de vruchtbaarheid van mannen.

Geen lange termijn effecten – binnen zes maanden

De studie in de VS valt onder de verantwoordelijkheid van de Universiteit van Miami. Er wordt een beroep gedaan op mannen tussen 18 en 50 jaar die al gevaccineerd zijn. Het doel van deze studie is de effecten van de COVID-19 vaccinatie op verschillende spermaparameters te onderzoeken.

Bovendien willen de onderzoekers onder leiding van arts Ranjith Ramasamy nagaan hoe lang eventuele veranderingen na de vaccinatie kunnen aanhouden.

De resultaten laten echter nog lang op zich wachten. De studie is op 14 december 2020 begonnen en zal naar verwachting op 14 juni 2021 zijn voltooid. De proefpersonen zullen worden onderzocht “tot zes maanden na de vaccinatie”.

Het ontwerp van de studie voorziet niet in het verzamelen van gegevens na deze periode. Mogelijke langetermijneffecten, waaronder ……

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pixabay dna schade vaccin

Het covid-19 mRNA vaccin: The ON Button That Doesn’t Turn Off

reset button

Deagel verandert in bijgestelde prognose niets aan voorspelling instorting Westerse beschaving in 2025